Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Zgłosiłem nareszcie szkodę Jutro rzeczoznawca ma być trochę podrasowałem przed jego wizytą btw Jak cenią lakiernicy za malowanie zderzaka przód? 300zl? Próbuje tak sobie wszystko podliczyć ile chcę dostać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Maciek w tej chwili w gebelsowni, może będę w ten weekend w Polsce Vitkiem, a jak nie to za dwa tygodnie, ale jak długo - nie wiem, po drodze na pewno coś zgarnę od Ciebie, bo zima idzie, a Emil się napala na moje flaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 :hi:bry i zaś trza do pracy odpocząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 23 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Jak cenią lakiernicy za malowanie zderzaka przód? 300zl? 250-350 w zależności od koloru, rodzaju farby (nitro/woda) i czy z fakturą czy bez. Mi o ile dobrze pamiętam policzyli 250 za zderzak i 300 za błotnik bo ze szpachlowaniem. Za malowanie lusterka 100 pln. po drodze na pewno coś zgarnę od Ciebie spoko wodza jeść akurat w tym momencie nie woła. Był moment że się paliło ale już wszystko w normie. Zeskładowane pod dachem. bry i zaś trza do pracy odpocząć ja właśnie zjechałem z delegacji. Wizytowałem kołchoz zwany samsungiem. 2000 pracowników a nikt o niczym niema pojęcia... masakra jakaś,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Za malowanie lusterka w b5 placilem 40 zl , za element w b6 200-250 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 czesc. Kaju puszczaj flaty, nie biore ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 24 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 lata ktoś od nas do Legnicy w tygodniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 rr'ka już w podkładzie Kurde w ferworze walki zapominam zrobić foto ale to z radości takie roztargnienie Maciek byłbyś w stanie zdobyć zdjęcia tego gixxera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 24 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 poszło pw z namiarami na Michała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 czesc. Kaju puszczaj flaty, nie biore ich. Luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 25 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 :hi:aloha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 :hi:siema trzaby laczki zmienić w weekend póżniej będzie zimniej i sie nie będzie chciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinque Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 zimowki juz siedza, po niedzieli trza hamulce z tylu zrobic, oliwe i filtry wymienic i do 1be wrocic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 ja tam pier**le na letnich będe całą zimę jeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinque Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Meteorogramy - meteorograms narty wloz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 ja tam pier**le na letnich będe całą zimę jeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 czubkiem jest nie hardkorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi