Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Kaju ja dostałem za zwłokę z zapłaceniem podatku w US za Audi 150zł "mandatu" ---------- Post dopisany at 17:23 ---------- Poprzedni post napisany at 17:13 ---------- wrzucaj foty Przedstawiam moją "nową" pannę... Jeszcze trochę nie okrzesana i zaniedbana... ale to kwestia czasu, wizja już jest Garaż zayebany gratami, ledwo się dopchałem do niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Naked do wiosny masz czas na poskładanie to silnik i heble rób dokładnie. No ja na razie 2,5 roku mam spokój, zobaczymy co dalej jakbyś przed złożeniem pitu zapłacił to pomimo roku nic by nie doliczyli. Ja za auta zawsze płaciłem pod koniec roku. Chyba że masz fure z komisu i fakturę vat marża to masz spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Naked do wiosny masz czas na poskładanie to silnik i heble rób dokładnie. Wszystkie plastiki są i będą założone oprócz czachy Dzisiaj zawiozłem je do lakiernika... baczur prawdopodobnie będzie w carbonie (hydro), reszta czarny półmat (na to sticery monster energy ). Nawet zdążyłem naładować aku, wymienić świecę, oliwę i klocki... za tydzień wymiana napędu na złotego did'a Jutro jak pogoda pozwoli, przepalanie coś czuję, że guma skończy swój żywot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Naked do wiosny masz czas na poskładanie to silnik i heble rób dokładnie.No ja na razie 2,5 roku mam spokój, zobaczymy co dalej jakbyś przed złożeniem pitu zapłacił to pomimo roku nic by nie doliczyli. Ja za auta zawsze płaciłem pod koniec roku. Chyba że masz fure z komisu i fakturę vat marża to masz spokój. Ja totalnie nic nie składałem w US, nawet u tych skurwieli nie byłem, tzn byłem po zaświadczenie o zarobkach, bo młoda do szkoły potrzebowała i do mopsu, żeby na dzieciaki coś tam na waciki pociągnąć od tego smutnego jak piz*a państwa. Mandaty co chwilę jakieś miałem, bo nie płaciłem, to mi po prostu z odliczenia ucinali. Odkąd zacząłem robić, to tam zawsze około 1,5-2k miałem wyjściowy zwrot, z całego roku mi ucinali mandaty to i tak zawsze koło klocka było zwrotu. Może gdzieś po drodze sobie to odliczyli, a jak nie, to h*j im w d*pę. Auto kupiłem prywatnie, jakoś mam uprzedzenie do handlarzy w mojej okolicy - po prostu za dobrze ich znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Ja juz nie mam B5 od wtorku Pojechała na śląsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 siema wczoraj pierwszy raz od iluś lat byłem u mechanika gdyż wszystko sobie robie sam ale że nie posiadam klucza do spuszczenia oleju ze skrzyni biegów torx chyba 16 z dziurką i żaden z iluś mechaników których odwiedziłęm też nie miał takiego klucza więc sam sobie go załatwiłem normalnie kosmos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_tyk Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Ja juz nie mam B5 od wtorku Pojechała na śląsk Poszla za tyle ile chciales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Poszla za tyle ile chciales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Każdy chce jak najwięcej a wyszło myśle, że i tak ok - za 16 tyś poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_tyk Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Każdy chce jak najwięcej a wyszło myśle, że i tak ok - za 16 tyś poszła piękna cena. 16 to mi proponują za a4 z 2004r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Jakby kombi to bym brał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Każdy chce jak najwięcej a wyszło myśle, że i tak ok - za 16 tyś poszła piękna cena. 16 to mi proponują za a4 z 2004r mogę Ci dopłacić 5 tysi i zabierasz moją za 16 tyś poszła gud prajs reszta czarny półmat (na to sticery monster energy ) widzę że z jednej szkoły jesteśmy. Propsy. żaden z iluś mechaników których odwiedziłęm też nie miał takiego klucza więc sam sobie go załatwiłem normalnie kosmos wystarczyło kupić najtańsze 2 nasadki w castoramie i nawiercić Może gdzieś po drodze sobie to odliczyli, a jak nie, to h*j im w d*pę. dostałbyś info płatne 2.50 pln. Tu nic nie dzieje się przypadkowo. Jak mają Cię pociągnąć po kieszeni to Cię pociągną przy użyciu starszego poborcy skarbowego. u niego dopłacasz z tego co pamiętam 5 pln za wezwanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 widzę że z jednej szkoły jesteśmy. Propsy. btw guma dzisiaj wymęczona do strzału pięknie nakopciła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Dostaniesz kiedyś kablami z gumy po łydce to Ci się odechce zabaw Sprawdzałeś ramę przed kupnem ? nie była prostowana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Spokojnie, nie była to pierwsza guma...i pewnie nie ostatnia A rama prosta, czy to 30 czy 160 puszczasz kierę i leci jak po sznurku żeby bak przy główce przykręcić też nie trzeba naciągać ani pół milimetra a w ogóle to znany sprzęt bo od kumpla miał niegroźnego szlifa przy znikomej prędkości, byłem świadkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grover Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 yol, dzis cos sie dzieje pod mostem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinque Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 yol, dzis cos sie dzieje pod mostem? dzieje sie, o 18 koncert dzemu jest mnie na spocie dzis nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan87 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 ja znowu jestem na wyjeździe, ale na pewno w końcu po raz kolejny zawitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Koniec chlania panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi