Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Koniec chlania panowie Błądzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Sprawy rodzinne mnie do tej decyzji posunęły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Aaa... to całkiem inna sprawa Myślałem, że się zestarzałeś już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 W marcu siostry mąż 37, w czerwcu kuzyn 33, dzisiaj mąż kuzynki szwagra 36 lat. Szok co się z tym światem dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Ja dzisiaj odpuszczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Hornet masz kontakt do Twojego koleżki zajmującego się terminalami? Wkurwili mnie dzisiaj w sklepie do którego chodzę od dziecka, dziady j**ane od 15 zł obsługują. Człowiek chciał się napić Ice Tea, a tu c**j. Więc zrobię im jutro sajgon, Kolporter ich obsługuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 No to dzwonisz do Kolportera, do swojego banku i cześć jak czapka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 pany szukajcie mi kupca na furę. Zrobię dobrą cenę bo mi terenówka ucieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Spartan pisałem Ci pw odnośnie ramki, ale zapomniałem jej zabrać Może w niedzielę na spota wpadnę to Ci podrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 pany szukajcie mi kupca na furę. Zrobię dobrą cenę bo mi terenówka ucieknie A co z B6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Ja już mam B6, także niedługo zawine na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Spartan pisałem Ci pw odnośnie ramki, ale zapomniałem jej zabrać Może w niedzielę na spota wpadnę to Ci podrzucę. Wiem, przeczytałem i zapomniałem odpisać ale spoko, nie pali się też w niedziele powinienem być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 pany szukajcie mi kupca na furę. Zrobię dobrą cenę bo mi terenówka ucieknie A co z B6? musiałbym brać w avancie a nie bardzo podoba mi się ta opcja. Będę dojeżdżał b6 targając przyczepy to nie zdążę na zawieszenie i silnik zarobić. Muszę tymczasowo kupić coś taniego w utrzymaniu i chyba niestety w dieslu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 musiałbym brać w avancie a nie bardzo podoba mi się ta opcja. Będę dojeżdżał b6 targając przyczepy to nie zdążę na zawieszenie i silnik zarobić. Muszę tymczasowo kupić coś taniego w utrzymaniu i chyba niestety w dieslu. Świat staje na głowie Szczuraz w dieslu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 W TEEEEEE DEEEEEEEEE IIIIIIIII ??????????????????:polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinque Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 chce wymienic tarcze z tylu a mam ja razem z lozyskiem, nie chce nabijac mlotem ma ktos dostep moze do wyciskarki, zeby je ladnie nabic?Oczywiscie odwdziecze sie jakim 4ro pakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 W TEEEEEE DEEEEEEEEE IIIIIIIII ??????????????????:polew::polew: nie grupa vag nie wchodzi w grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Na co tam polujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 W TEEEEEE DEEEEEEEEE IIIIIIIII ??????????????????:polew::polew: nie grupa vag nie wchodzi w grę Uwierz mi, że za te kilka słów masz od nas tutaj wszystkich zebranych kopacza w dupacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Co tu się dzieje.... szczur i TDI ..... w końcu zmądrzałeś i poczujesz moc ---------- Post dopisany at 08:47 ---------- Poprzedni post napisany at 08:46 ---------- W TEEEEEE DEEEEEEEEE IIIIIIIII ??????????????????:polew::polew: Dla Ciebie mam informacją... hamownia na której byłeś zawyża był ziomek i potem hamował się jeszcze na 3 innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi