Gość cwiara Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Poszło na maila. Tylko może immo zgubić jak wgrasz wsad i trzeba zegary od nowa przyuczyć. Pin tez podałem.
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Poszło na maila. Tylko może immo zgubić jak wgrasz wsad i trzeba zegary od nowa przyuczyć. Pin tez podałem. Tzn klucze trzeba przyuczyć, tak?
szczuraz Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 ile kasujesz za dorobienie pastylki do immo ? ---------- Post dopisany at 23:42 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- ogarnijcie typa
Gość cwiara Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 ile kasujesz za dorobienie pastylki do immo ?---------- Post dopisany at 23:42 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- ogarnijcie typa PW
emay Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Straż miejska informuje, które miejsca będą dziś objęte kontrolą fotoradaru Fotoradary staną w czwartek przy ulicach: * Dmowskiego, * Nowowiejskiej, * Pełczyńskiej, * Popowickiej, * Redyckiej, * Starogroblowej.
chopin Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 chyba sie zbakał koleś ostro żeby takiego JBL tak masakrować
emay Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Pany na A4 w stronę Katowic można płacić kartą ?
hornet Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 można ale te ich terminale raz działają raz nie ja raz musiałem zmieniać bramkę i domyśl się co Pani przeżywała jak się dowiedziałem o tym
emay Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 rozwaliles jej ta budke w ktorej siedziala ?
kaju Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Hornet, dzisiaj ide ro***erdolić gościa u mnie na wichurze, który ustalił sobie płatność kartą od 30zł i jeszcze się tym j**aniec afiszuje na pół szyby w drzwiach wejściowych, pierdolne fote
hornet Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zaczęli się skurwiele na prawo handlowe powoływać więc muszę się dowiedzieć co to za myk mają.. na szczęście nie wszyscy to znają... po świętach podzwonię po operatorach terminali i dowiem co i jak.... ---------- Post dopisany at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany at 10:23 ---------- rozwaliles jej ta budke w ktorej siedziala ? nie no co Ty przecież ja jestem ostoją spokojności
kaju Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zaczęli się skurwiele na prawo handlowe powoływać więc muszę się dowiedzieć co to za myk mają.. na szczęście nie wszyscy to znają... po świętach podzwonię po operatorach terminali i dowiem co i jak....---------- Post dopisany at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany at 10:23 ---------- rozwaliles jej ta budke w ktorej siedziala ? nie no co Ty przecież ja jestem ostoją spokojności Wczoraj np usłyszałem, że z dostawcą terminala mają zapis w umowie, że płatność przyjmowana jest od 15zł, ale umowy nie chcieli mi pokazać, zatem raczej pic
goldi Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 siema :hi:i ostatnia nocka dzis hu... nie chcą na dziś mi dać urlopu ale na szczęście to ostatni dzień i dopiero po nowym roku
emay Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 ja zawijam jutro pod zywiec, a dzisiaj podziwiam ludzi stojących na legnickiej w strone jp2:facepalm::facepalm:
Spartan_Wroc. Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Sprwdź czy kabel gdzieś do masy nie zwiera. Dzisiaj rozgrzebana cała wiązka...i co, żadnej zwary, żadnych przetarć itp. Ręce opadają Jak podpinam masę bezpośrednio z aku do przerywacza to z tyłu jest ok tylko odwrotnie mrygają kierunki...z przodu bez zmian, choinka Siedziałem ze schematem 4h i nic ku@!a btw zawias mam już u siebie tylko trochę przyrdzewiał od tamtej zimy
roman_tyk Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 ja zawijam jutro pod zywiec, a dzisiaj podziwiam ludzi stojących na legnickiej w strone jp2:facepalm::facepalm: jechalem o 12:20 tedy i juz stali
wojtas-audi Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Heh, ja dzisiaj rozbierałem pokrywe zaworów, dawałem nową uszczelkę,silikon, wierciłem, gwintowałem i wsadzałem tulejki do 4 otworów śrub w głowicy, bo jakiś "magik" rozjebał Ale jest spoko
Rekomendowane odpowiedzi