Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tani nie musi być, bo wiem żeby wszystko dobrze wyglądało to trzeba poświęcić czasu i pracy. Komore ma do malowania?

Hornet jak pomaluje to przyjade bo wstyd sie pokazywac z porysowanym zderzakiem :P

Można przyjechać na rowerze.

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Tani nie musi być, bo wiem żeby wszystko dobrze wyglądało to trzeba poświęcić czasu i pracy. Komore ma do malowania?

Hornet jak pomaluje to przyjade bo wstyd sie pokazywac z porysowanym zderzakiem :P

Można przyjechać na rowerze.

Ja pamiętam, że jak pierwszy raz zajechałem, to chyba Ty byłeś z qrakiem na rowerach? Albo z hornetem? Wiem, że Ty i ktoś jeszcze :whistling:4

BTW, to... GNIADY!! :kox::kox::kox::banan::banan::drunk:

Opublikowano

Dokładnie... nie ważne czym.. można napisać to może ktoś podjedzie - liczy się ludzik :decayed:

Spoty na rowerach z piwkiem były :kox:

Opublikowano

Spoko, ale podeślijcie mi choćby na PW numer do jakiegoś dobrego typa. Dzisiaj zadzwoniłem do jednego renomowanego warsztatu we wro to mi pan powiedzial 1050zl za malowanie zderzaka i klapy. Podziękowałem za taką usługę

Opublikowano
Spoko, ale podeślijcie mi choćby na PW numer do jakiegoś dobrego typa. Dzisiaj zadzwoniłem do jednego renomowanego warsztatu we wro to mi pan powiedzial 1050zl za malowanie zderzaka i klapy. Podziękowałem za taką usługę

A Ty za ile chciałeś pomalować ??????????? :polew:

Opublikowano

Wg mnie to drogo, więc nie wiem co w tym śmiesznego Emil :decayed: U mnie to takie coś by za 400 pomalowali :grin: Uroki wsi :decayed:

Opublikowano

poszło PW

---------- Post dopisany at 21:24 ---------- Poprzedni post napisany at 21:19 ----------

Takich do jazdy to nie znajdę, mam tylko takie "awaryjne" w razie W na dojechaniu

To poszukam takie jekie mam teraz czyli yokohama s drive. Może znajde w normalnej cenie bo trakcja na nich jest nieziemska. Kleją się prawie jak toyo r888 :naughty:

nie ważne czym.. można napisać to może ktoś podjedzie - liczy się ludzik

Emil wpada skodą na klubowych ramkach i nikt go spoconym ku**sem po plecach nie bije za to więc wpadaj i bez spiny. Jakbyś widział mój nowy nabytek po kontakcie z baobabem to wszystkie kompleksy by poszły w piz*u :decayed:

Opublikowano

jak to mówi wujek hornet : jebać blacharke , najważniejszy jest kox ( czy pakiet moc - jakoś tak ) :grin::grin::grin::polew:

Opublikowano

Emil też nie rozumiem jaki cel miała Twoja wypowiedź. Za dwa elementy ponad 1000zł to według mnie drogo

Opublikowano

Piotrek, dzięki za mini spota :decayed:

Opublikowano

Za dwa elementy 1000zł .... och*jał???? czym on to maluje złotem ?

Opublikowano

nie takim sprzętem po pijaku malowałem :whistling:

Opublikowano
Piotrek, dzięki za mini spota :decayed:

Dzieki i wzajemnie :hi:

Jutro obadam ten glosnik, dzisiaj padam na pysk ...

Opublikowano

Ja tam zawsze mogę kogoś zabrać po drodze Jedności - MM:wink:

Opublikowano

A z którego konkretnie miejsca startujesz? :decayed: Jedności jest długa. Ja mieszkam zaraz na przeciwko browaru :wink:

Opublikowano

A z którego konkretnie miejsca startujesz? :decayed: Jedności jest długa. Ja mieszkam zaraz na przeciwko browaru :wink:

Nelson jest tak często, że ho ho ... można powiedzieć dwa razy w tygodniu a nie raz :polew:

Opublikowano

Jak mnie podrzuci w niedziele to będę, nie mam parcha po pod pędzel poszedł :hi:

Opublikowano

Damian zaraz ogarnę te podciśnienia i napiszę ci co i jak. Daj mi tylko znać jaka firma i czy sylikon wzmacniany :wink: