Gniady Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Kuwa ale pojechaliśmy po bandzie głowa mi pęka jak nigdy chopin piłeś takie cudo jak zielony jonny walker ? ale jak sobie przypomnę jak wystawiałem w autobusie nogi za okno więcej nie opowiadam.
kaju Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Pożyczone... Ale to są z Lidla za 150zł wiem bo wczoraj odkupowałem Zaraz będę na zakupach to zerknę. Pod trumnę wydają się być idealne. Chopin ja powinienem być po 17:00 jak się z grilla urwę. To daj znać po ile, też bym się szarpnął.
chopin Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Kuwa ale pojechaliśmy po bandzie głowa mi pęka jak nigdy chopin piłeś takie cudo jak zielony jonny walker ? ale jak sobie przypomnę jak wystawiałem w autobusie nogi za okno więcej nie opowiadam. nie , zielonych nie pijam ale ostatnio piłem na imprezie glenfarclasa , pychota , polecam
szczuraz Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Opublikowano 7 Lipca 2013 To daj znać po ile, też bym się szarpnął. u mnie albo już nie było albo jeszcze niema chopin a piłeś czerwonego Johna Wardera ?
chopin Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 To daj znać po ile, też bym się szarpnął. u mnie albo już nie było albo jeszcze niema chopin a piłeś czerwonego Johna Wardera ? nie, tego to ja ni znaju
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 To daj znać po ile, też bym się szarpnął. Wczoraj kupowałem, 149zł ---------- Post dopisany at 13:13 ---------- Poprzedni post napisany at 13:12 ---------- u mnie albo już nie było albo jeszcze niema Od jutra nowa dostawa
roman_tyk Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Pany pytam po raz ostatni ma ktoś klubowe ramki do sprzedania? bo z zamowien za miesiac dopiero wysylaja...
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Chyba nikt nie ma... Jakiś czas temu Duds zamawiał grupowo ale to każdy po komplecie na aucie wozi
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Nelson luknij tu YamahA R6 BlacK, Bi-xenon.Yoshimura Wydech!Zalukaj (3360771056) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ty zacznij się rozglądać a nie czekaj tyle bo Ci sezonu braknie
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Oca, Kaju... znacie może ten sprzęt? Z Oleśnicy, dlatego pytam Yamaha R1 (3379761862) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
frajdej89 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 panowie, wywalilo mi blad ABS jak wracalem do Wro, dzisiaj raczej za kolko nie wsiade - pomoze ktos? Podpiac vaga skasowac, albo czujnik przeczyscic? Na tygodniu jakoś? Anybody help?!
e9matic Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Podepnij Vaga, sprawdz jaki blad, ew. sprawdz ktory czujnik na jakim kole.
frajdej89 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Jest pare problemow: Nie mam vagaaa :/ Komplet kluczy ktore mam w aucie pozostawia sporo do zyczenia... Z tego co sie orientuje, to czujnik na tylnim prawym kole jest
Duds Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Duds, znalazles te zaciski ? Myślałem, że już zdążyłeś kupić Przód mam na bank, ale są w mega dobrym stanie (nie wiem czy nie nowe), więc cenka będzie trochę wyższa, a tył też mi się mignął, więc można uznać, że mam komplet
szczuraz Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Opublikowano 7 Lipca 2013 ja mam jedne ramki wolne ale trzeba by mi odkupic niech na zapasie leza. chopin jak bedziesz dzisiaj to ci pokaze
emay Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 chopin ja dzisiaj będe take przywoź kase :grin:
kaju Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Nelson luknij tu YamahA R6 BlacK, Bi-xenon.Yoshimura Wydech!Zalukaj (3360771056) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ty zacznij się rozglądać a nie czekaj tyle bo Ci sezonu braknie Jak on zaraz do Egiptu leci, to gdzie będzie się spuszczał na komarka... w Egipcie zamiast driny cyckom stawiać, to by wode z basenu chlał
Rekomendowane odpowiedzi