oca69 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Czesc klubowicze znacie moze jakis dobrze wyposazony szrot we Wrocławiu lub okolicach? Potrzebuje kupic przeplywomierz Cieśle koło Oleśnicy . Tu masz stronę i nr.tel AutoChel, auto szrot, Cieśle, komis, autozłom, koła używane itd. ---------- Post dopisany at 14:13 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ---------- Albo zadzwoń tutaj jak bd mieli to taniej jak Cieśle 607 658 642 Zażysko ---------- Post dopisany at 14:15 ---------- Poprzedni post napisany at 14:13 ---------- A po 3 na Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jest od groma
300 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 W Cieslach gosc jeszcze szuka to chyba maja tam duzo towaru allegro nic na miejscu nie ma a jak ja bez auta weekend wytrzymam niestety nie maja czego szukam wiec jak cos znacie jeszcze to piszcie
kaju Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Chłopaki w Cieślach mają ceny z kosmosu, jak nie masz ciśnienia, to uderz do kuba84 u nas na forum
arre Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Kolego jak nie chcesz miec problemow kup ori boscha przeplywomierz i bedziesz mial spokoj dlugie lata cos kolo max 300 zl placilem za boscha do 1.8T a podroby i urzywki to w buty sobie mozna jesli chodzi o przeplywke....
300 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 daj kontakt do tych za 300zl mi wszedzie wolaja 800- 1200
arre Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Moze Boscha nie masz... 3 s szukania na alledrogo: Przepływomierz BOSCH AUDI A3 TT VW PASSAT B5 1.8T (3392803174) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Przepływomierz BOSCH AUDI A3 A4 A6 1.8 T WAWA (3377332628) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Wiem ze bralem z wrocka i wiecej jak 300 nie zaplacilem ale nie pamietam juz w jakiej firmie...
oca69 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Chłopaki w Cieślach mają ceny z kosmosu, jak nie masz ciśnienia, to uderz do kuba84 u nas na forum A ja kupilem u nich caly zderzak kpl. Za 350 zl a gdzie indziej wolali miedzy 400-500 takze tego Wyslane z mego mega teleffonu
Gniady Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Pisać czy robimy coś u Goldika czy nie bo nie wiem czy mi Jolka z dziećmi zostanie ?
bartazi Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Wycenili okładzinę zderzak na 204 zł netto i uchwyt lampy na 13,77 nettoJa kupiłem zderzak za 350 zł i uchwyt do lampy kosztuje 67 Mam jeszcze pytanie do was , czy zderzak liczy się osobna czy razem z belka ? Masz na myśli wycenę? Mi z Hestii wyceniali osobno każdy element po średniej cenie rynkowej nowego elementu (wycena zawierała wyszczególnione dokładnie elementy: zderzak, dokładka itp.).
hornet Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Pisać czy robimy coś u Goldika czy nie bo nie wiem czy mi Jolka z dziećmi zostanie ? Jestem pod telefonem.
emay Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Pisać czy robimy coś u Goldika czy nie bo nie wiem czy mi Jolka z dziećmi zostanie ? Jestem pod telefonem. Ja chcialem z zona i dzieckiem pojechac to moze jutro taki rodzinny grill ?
hornet Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Pisać czy robimy coś u Goldika czy nie bo nie wiem czy mi Jolka z dziećmi zostanie ? Jestem pod telefonem. Ja chcialem z zona i dzieckiem pojechac to moze jutro taki rodzinny grill ? do 14:30 moja ma szkolenie a później lecimy do hindusowej knajpy na obiad.
netox Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Ktoś się orientuje ile kosztuje wstawienie przedniej szyby? Wycieraczki zmienałem tak wyskocztlo mi ramię z ręki i jeb o szybę pajączek a później ładnie poszło dalej jeszcze k**wa 100 zł za piwo w parku piękny dzień
chopin Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Pisać czy robimy coś u Goldika czy nie bo nie wiem czy mi Jolka z dziećmi zostanie ? Jestem pod telefonem. Ja chcialem z zona i dzieckiem pojechac to moze jutro taki rodzinny grill ? z Tobą to gorzej jak z dzieckiem :facepalm: najpierw dzisiaj zwołujesz od południa ekipe a póżniej nagle jutro , i to jeszcze z żoną i dzieckiem :facepalm: to ma być chyba taki spotowy grill i spotkanie kumpli a nie rodzin klubowiczów jak chcesz rodzinnego to weź żone i dziecko i jedź do rodziców a tymczasem wasze zdrowie , kasztelan wchodzi
hornet Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Co masz do rodzin ??? Ja też bardzo chętnie zabiorę mojego i moją.. przecież nie będą mi przeszkadzać a wręcz przeciwnie....
kaju Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Jutro rozstawiac transparenty i rozwijac czerwone dywany - książe dojeżdża pomału na prom cwiara mnie zgarnia z A4 i lejemy w gardło... Dziwki szampan strzelanina także tego jakby co to mozna strzelic po kielonie Napaćkane z japca kaja
Gość cwiara Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 A jak Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
oca69 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Ktoś się orientuje ile kosztuje wstawienie przedniej szyby? Wycieraczki zmienałem tak wyskocztlo mi ramię z ręki i jeb o szybę pajączek a później ładnie poszło dalej jeszcze k**wa 100 zł za piwo w parku piękny dzień Wrocław ul.torfowa , zadzwoń 531-780-378 najlepsze ceny na dolnym śląsku
hornet Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Jutro rozstawiac transparenty i rozwijac czerwone dywany - książe dojeżdża pomału na prom cwiara mnie zgarnia z A4 i lejemy w gardło... Dziwki szampan strzelanina także tego jakby co to mozna strzelic po kielonie Napaćkane z japca kaja Zajedzie książe Bolko ale bez białego konia ---------- Post dopisany at 07:45 ---------- Poprzedni post napisany at 00:03 ---------- Pogrilowane..... młody w nocy miał ponad 38 stopni gorączki Jak dobrze, że już ma wakacje od środy to dokuruje się. Więc ja dzisiaj sam..... co to walimy do odciny jak ostatnio czy kulturnie ?
Rekomendowane odpowiedzi