Gniady Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 o czwartej rano na boso na schell:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Jak dzisiaj z frekwencją Pany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 szymeniu jak jedziesz zajedz po nas na hermanska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Jak dzisiaj z frekwencją Pany ? Ja zaraz wybywam z domu więc mnie dzisiaj nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Jak dzisiaj z frekwencją Pany ? Ja zaraz wybywam z domu więc mnie dzisiaj nie ma zabierz mnie ze soba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Czyli dzisiaj lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalsoldat Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Nikogo nie będzie? bo ja chciałem wpaść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Nikogo nie będzie? bo ja chciałem wpaść... mnie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Jak dzisiaj z frekwencją Pany ? Ja zaraz wybywam z domu więc mnie dzisiaj nie ma zabierz mnie ze soba z młodym byliśmy na placu zabaw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 małe pakownko i na Borowską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hardjack Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Napiszę tutaj bo zawsze otrzymuję szybkie i dobre odpowiedzi Chciałbym oddać Forda Mondeo MK3 2.0 TDDI do jakiegoś dobrego warsztatu we wro gdzie zdiagnozują mi silnik itd. Czasami przerywa mi podczas przyspieszania, a dzisiaj stracił moc podczas jazdy. Zna ktoś we wrocku albo okolicach kogoś kto się zna na tym silniku. Ogólnie TDCi, HDI i inne podobne wynalazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 bry brak słów autko od soboty stoi i czeka na przegub wewnętrzny w jednym sklepie nie mają i sprowadzili nie taki a w drugim też sprowadzili nie taki jutro ma być własciwy chyba masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajdej89 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 panowie, wiadomosc od mojego kumpla: "PILNE!!!! Potrzebuję odsprzedać dwa skierowania do Turcji wartość dwóch skierowań 6000 zł za jedyne 3000 zł z powodu zagubienia paszportu. Wylot jutro o 13.00 z Wrocławia. Kontakt moze ktos polecial ;)" to sie nazywa last minute! :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_tyk Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 co tak drogo wycieczka w 6 gwiazd? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajdej89 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 nie wiem, jesli ktos jest zainteresowany to numer podalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszard1961 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Napiszę tutaj bo zawsze otrzymuję szybkie i dobre odpowiedzi Chciałbym oddać Forda Mondeo MK3 2.0 TDDI do jakiegoś dobrego warsztatu we wro gdzie zdiagnozują mi silnik itd. Czasami przerywa mi podczas przyspieszania, a dzisiaj stracił moc podczas jazdy. Zna ktoś we wrocku albo okolicach kogoś kto się zna na tym silniku. Ogólnie TDCi, HDI i inne podobne wynalazki na ul Kamienogórskiej za skrzyżowaniem z ul Częstochowską dobry mechanik od diesli nazywa się Jakub Hysyk tel 693562702 trzeba dzwonić bo ma dużo klientów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 co tak drogo wycieczka w 6 gwiazd? hehe Byłem w Turcji nie raz i za sporo ponad 5 od głowy i powiem szczerze że warto było. Także tutaj jest okazja całkiem przyjemna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Ale najebaliście (się) postów jak mnie nie było:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 qrde dopiero zjechałem do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 jaka nuda w tym szpitalu masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi