kaju Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Sprzęgło nie pizgło w sprężarce? Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan87 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 nawiew działa, nie wiem czy sprężarka chodzi, nie sądzę, nie miałem jak zajrzeć, po weselu w c**j ludzi ma zatrucie pokarmowe, oczywiście w tym ja, ja pier**le co za nieudany wyjazd:facepalm: byliśmy pod zakopcem na weselu... i teraz umieram:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Sprawdź czy załącza się wiatrak na chłodnicy od klimatyzacji:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_tyk Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 nawiew działa, nie wiem czy sprężarka chodzi, nie sądzę, nie miałem jak zajrzeć, po weselu w c**j ludzi ma zatrucie pokarmowe, oczywiście w tym ja, ja pier**le co za nieudany wyjazd:facepalm: byliśmy pod zakopcem na weselu... i teraz umieram:kwasny: wejdz sobie w vcdsie w modul klimy i bloki pomiarowe sprawdz shut off code i tam bedziesz mial przyczyne. Przy okazji sprawdz w grupie 003 coolant pressure. Ta sprezarka nie ma sprzgla tylko chodzi caly czas, no chyba ze ma jakas inna zalozona lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e9matic Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Mi ostatnio sie spalil wentylator od klimy. Ten ktory jest na wprost turbiny. Sprawdz czy dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Żyjecie tu Pany ?? Nikt sie nie odzywa jak zwykle , obudzcie sie !! :bicz: LUDZIE PRACUJĄ A NIE SIEDZA NA FORACH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Heloł ja już we Wro. Karol mam dla Ciebie zdemontowane kierunki ---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ---------- nelson jakie ty masz sprzęgło u siebie ? Tak jak Karol prawi jednomas od radzika, zbliża mi się wymiana i zastanawiam się nad sprzęgłem od AWX/AVF. będziesz zakładał dwumase ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e9matic Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Szczurek w jakiego Niuta celujesz u siebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Szczurek w jakiego Niuta celujesz u siebie ? on chce zrobić pełen kox 300 KM i 600 Nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Szczurek w jakiego Niuta celujesz u siebie ? on chce zrobić pełen kox 300 KM i 600 Nm Widać masz pojęcie co można z tego motoru wyciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 No to Maćku ja jutro bede we wro ( jade zdjac szwy ) jak masz wolne to może sie spykniemy na momenta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Heloł ja już we Wro. Karol mam dla Ciebie zdemontowane kierunki ---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ---------- nelson jakie ty masz sprzęgło u siebie ? Tak jak Karol prawi jednomas od radzika, zbliża mi się wymiana i zastanawiam się nad sprzęgłem od AWX/AVF. będziesz zakładał dwumase ? Zobaczę jak to będzie wyglądać jak zdejmę skrzynie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Heloł ja już we Wro. Karol mam dla Ciebie zdemontowane kierunki ---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ---------- nelson jakie ty masz sprzęgło u siebie ? Tak jak Karol prawi jednomas od radzika, zbliża mi się wymiana i zastanawiam się nad sprzęgłem od AWX/AVF. będziesz zakładał dwumase ? Zobaczę jak to będzie wyglądać jak zdejmę skrzynie:wink: a jak ma wyglądać ?? ślizga się już ? ładuj jednomas z lekkim kołem chyba, że idzie na handel to dla komfortu dwumasa pyknij... skrzynia się już odzywa czy jeszcze ? Jak synchronizatory ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 nawiew działa, nie wiem czy sprężarka chodzi, nie sądzę, nie miałem jak zajrzeć, po weselu w c**j ludzi ma zatrucie pokarmowe, oczywiście w tym ja, ja pier**le co za nieudany wyjazd:facepalm: byliśmy pod zakopcem na weselu... i teraz umieram:kwasny: wejdz sobie w vcdsie w modul klimy i bloki pomiarowe sprawdz shut off code i tam bedziesz mial przyczyne. Przy okazji sprawdz w grupie 003 coolant pressure. Ta sprezarka nie ma sprzgla tylko chodzi caly czas, no chyba ze ma jakas inna zalozona lol. Ahhh szajse, doj**ałem jak Hanka w kartony z tym sprzęgłem a nie spojrzałem na rocznik Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Heloł ja już we Wro. Karol mam dla Ciebie zdemontowane kierunki ---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ---------- nelson jakie ty masz sprzęgło u siebie ? Tak jak Karol prawi jednomas od radzika, zbliża mi się wymiana i zastanawiam się nad sprzęgłem od AWX/AVF. będziesz zakładał dwumase ? Zobaczę jak to będzie wyglądać jak zdejmę skrzynie:wink: a jak ma wyglądać ?? ślizga się już ? ładuj jednomas z lekkim kołem chyba, że idzie na handel to dla komfortu dwumasa pyknij... skrzynia się już odzywa czy jeszcze ? Jak synchronizatory ? Nie ślizga się, skrzynia się nie odzywa(kazałem jej milczeć, mojej panience też), biegi wchodzą jak masło. Wiem jedynie, że przy ~70k przelotu będzie się to nadawało niedługo do wymiany. Nie chcę się zdziwić na mieście i wołać lawetę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e9matic Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Heloł ja już we Wro. Karol mam dla Ciebie zdemontowane kierunki ---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ---------- nelson jakie ty masz sprzęgło u siebie ? Tak jak Karol prawi jednomas od radzika, zbliża mi się wymiana i zastanawiam się nad sprzęgłem od AWX/AVF. będziesz zakładał dwumase ? Zobaczę jak to będzie wyglądać jak zdejmę skrzynie:wink: a jak ma wyglądać ?? ślizga się już ? ładuj jednomas z lekkim kołem chyba, że idzie na handel to dla komfortu dwumasa pyknij... skrzynia się już odzywa czy jeszcze ? Jak synchronizatory ? Nie ślizga się, skrzynia się nie odzywa(kazałem jej milczeć, mojej panience też), biegi wchodzą jak masło. Wiem jedynie, że przy ~70k przelotu będzie się to nadawało niedługo do wymiany. Nie chcę się zdziwić na mieście i wołać lawetę Dopóki skrzynia się nie odzywa a synchronizatory milczą to śmigaj. Jak zacznie piszczeć z bólu to myśl o nowej a tak to do odcinki i ogjjjjjjeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Szczurek w jakiego Niuta celujesz u siebie ? na razie badam ceny tajli wtryski 216 mogą być niedługo w dobrej cenie a co do pompy to zastanawiam się nad taką hybryda jak ma mój kolega w ibizie czyli transito-audi. Do wiosny pozbieram zabawki i załaduję przed następnym sezonem. Wtedy będę wiedział w co celuję. ---------- Post dopisany at 11:32 ---------- Poprzedni post napisany at 11:32 ---------- No to Maćku ja jutro bede we wro ( jade zdjac szwy ) jak masz wolne to może sie spykniemy na momenta ? dzwoń generalnie powinienem być wolny ---------- Post dopisany at 11:33 ---------- Poprzedni post napisany at 11:32 ---------- Heloł ja już we Wro. Karol mam dla Ciebie zdemontowane kierunki ---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ---------- nelson jakie ty masz sprzęgło u siebie ? Tak jak Karol prawi jednomas od radzika, zbliża mi się wymiana i zastanawiam się nad sprzęgłem od AWX/AVF. będziesz zakładał dwumase ? Zobaczę jak to będzie wyglądać jak zdejmę skrzynie:wink: Pytam się bo ta tarcza praktycznie niema tłumika drgań skrętnych to może być twardy start na jednomasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi