Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Wybieram się na prawko C+E, idzie ktoś ze mną? ale to dopiero po 25 jak skończę CNC.
oca69 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Na ktora jutro? Ponoc ma padac Wysłane z mojego telewizora
Gość cwiara Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Noo. Bedzie lało Sent from my iPhone5 using Tapatalk
oca69 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 goldik pamiętasz moje magiczne obroty w audi? gazownik mnie zdiagnozował na 290 zł (czujnik ciśnienia gazu ) ułamany jeden króciec od podciśnienia miedzy reduktorem ale kolektorem ssącym ale już jest ok
kaju Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Wybieram się na prawko C+E, idzie ktoś ze mną? ale to dopiero po 25 jak skończę CNC. a masz C? ja w przyszłym roku może sobie uzupełnię, zobaczę jak mi się potoczy, a akurat mi wychodzi kurs na przewóz rzeczy i inne tego typu pierdoły...
bidzio1 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Noo. Bedzie lało Sent from my iPhone5 using Tapatalk Cwiara spojrzysz mi do tego licznika od ibizy?
kaju Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Noo. Bedzie lało Sent from my iPhone5 using Tapatalk Cwiara spojrzysz mi do tego licznika od ibizy? zdzwonimy się potem bo jeszcze nic nie wiem:hi:
kaju Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 to jutro jest spotkanko ?;D tak bym tego nie nazwał
biblos Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 haha a jak byś to nazwał ;P muszę zobaczyć te wasze perełki ;P
Damiandix Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Przeczytaj kilka stron wstecz, dużo furek raczej nie będzie
Duds Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 To o której w końcu? Bo nie wiem czy zdążę dotrzeć
hornet Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 oca daj cynę o której będziesz na ślicznej ? 503-158-506
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Mnie rozłożyło...leże z gorączką :faceplam: Oca dam Ci znać jeszcze do jutra czy będę na spot jechał :faceplam: ---------- Post dopisany at 13:03 ---------- Poprzedni post napisany at 13:01 ---------- a masz C? ja w przyszłym roku może sobie uzupełnię, zobaczę jak mi się potoczy, a akurat mi wychodzi kurs na przewóz rzeczy i inne tego typu pierdoły... Jeszcze nie mam... wszystko za jednym strzałem chcę ogarnąć, prawko, adr`y itd...
goldi Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Widzisz osa a ty już chciałeś sondy wymieniać to ten sam gazownik co wcześniej ci sprawdzał i nic nie znalazł
oca69 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Ten sam ale wtedy nie bylo takiego problemu i tylko kazal mi zmienic cpn . I z tym mial cpn-em mial racje Wysłane z mojego telewizora
chopin Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 ja pier .... kur..... wczoraj wieczorem wracałem z sycowa s8 i przyładowałem sobie 180km/h , myśle przedmucham fure , i j**any kuropatwo-bażant wpierdzielił mi sie centralnie dziobem na maske :facepalm::wallbash: i teraz wgniot jak ...uj
goldi Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Witaj w klubie chopin to pewnie ten sam bażant co mi
emay Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 ja pier .... kur..... wczoraj wieczorem wracałem z sycowa s8 i przyładowałem sobie 180km/h , myśle przedmucham fure , i j**any kuropatwo-bażant wpierdzielił mi sie centralnie dziobem na maske :facepalm::wallbash: i teraz wgniot jak ...uj Pióra poleciały ?
Rekomendowane odpowiedzi