Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Majstry pytam konkretnie, zainteresowany ktoś moimi felgami? Cena promocyjna Jak nikt się nie określa to w sobotę puszczam info w świat.
Gość cwiara Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Majstry pytam konkretnie, zainteresowany ktoś moimi felgami? Cena promocyjna Jak nikt się nie określa to w sobotę puszczam info w świat. I co bierzesz te merole od czornego?
qrczak91 Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Panowie, gdzie zaprogramuję polskie menu do radia RNS 300 w passacie b6 ojca?!
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Majstry pytam konkretnie, zainteresowany ktoś moimi felgami? Cena promocyjna Jak nikt się nie określa to w sobotę puszczam info w świat. I co bierzesz te merole od czornego? Dzisiaj miał mieć klienta więc nie wiem czy już nie poszły Wstrzymuje się jeszcze trochę bo ostatnio znacznie uszczupliłem oszczędności, a nie chcę zostać z gołą d*pą na księżycu Ale i tak pewnie jak szybko nie sprzeda to je wezmę
Gość cwiara Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Też sie na nie czaiłem juz dawno i czekałem aż będzie sprzedawał. Niestety w nieodpowiednim momencie dla mnie je goni:facepalm:
kaju Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Panowie, gdzie zaprogramuję polskie menu do radia RNS 300 w passacie b6 ojca?! u cwiary! ryj andrzej z japka nabazgrolił
Nelson Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Co za k**wy i złodzieje w tych bankach... Ale jutro zrobię, dym. Zrobili ze mnie pier**lonego dłużnika, chociaż przelewy wychodziły... Wysłane z monopola 24/7
Gość cwiara Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Panowie, gdzie zaprogramuję polskie menu do radia RNS 300 w passacie b6 ojca?! u cwiary! ryj andrzej z japka nabazgrolił chyba nie bede miał do paska b6. Musze sprawdzic.
kaju Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 szuuuukej, a znaaaaajdziesz ryj andrzej z japka nabazgrolił
bidzio1 Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Panowie, gdzie zaprogramuję polskie menu do radia RNS 300 w passacie b6 ojca?! u cwiary! ryj andrzej z japka nabazgrolił chyba nie bede miał do paska b6. Musze sprawdzic. Cwiara a do seata Alhambry? Jest taka czarno biała navi. Daj mnie maila to podesle fotkę. Da radę żeby to po polskiemu gadało?
Duds Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Gniady, mam te korki dla Ciebie jak coś Odbierz je jak chcesz do czwartku wieczorem.
Gość cwiara Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Panowie, gdzie zaprogramuję polskie menu do radia RNS 300 w passacie b6 ojca?! u cwiary! ryj andrzej z japka nabazgrolił chyba nie bede miał do paska b6. Musze sprawdzic. Cwiara a do seata Alhambry? Jest taka czarno biała navi. Daj mnie maila to podesle fotkę. Da radę żeby to po polskiemu gadało? [email protected] Model tej navi jakbyś podał, byłoby łatwiej
bidzio1 Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 grzesiu poszedł mail. moge w sobote przywieźć licznik z tej ibizy? bo bede niedaleko.
Gość cwiara Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 oki. jutro sprawdze. Tomek pw odczytaj
chopin Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Powoli Tak luka na allegro to jak bym się puścił to za 1,5K slina bym miał w komplecie i swojego sprzedał może za 1K to by mnie wyniósł sline'owy przód 500 złotówek Może dokładkę od S4 na tył wyrwę za 2 paczki to d*pę zmienię na weekend xD sie zalogował sie ff klubie to dopiero teraz sie zacznie rezanko i wydatki Witamy Tomasz na pokładzie
Gość cwiara Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 A Ciebie co tak na przywitania wzieło ? :grin: Wódke lej lepiej na skejpaju
chopin Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 A Ciebie co tak na przywitania wzieło ? :grin: Wódke lej lepiej na skejpaju ja Whiskacza popijałem po cichaczu
Kubica86 Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Powoli Tak luka na allegro to jak bym się puścił to za 1,5K slina bym miał w komplecie i swojego sprzedał może za 1K to by mnie wyniósł sline'owy przód 500 złotówek Może dokładkę od S4 na tył wyrwę za 2 paczki to d*pę zmienię na weekend xD sie zalogował sie ff klubie to dopiero teraz sie zacznie rezanko i wydatki Witamy Tomasz na pokładzie Powiem tak moja historia z A4 Klub miała początek 5 lat temu
oca69 Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 na spoty wroclawskie nie zagladal tylko po porady Wysłane z mojego telewizora
Rekomendowane odpowiedzi