Gość cwiara Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Siema CYCE !!! Co sie z Toba dzieje? Weekend sie zaczal a Ty o kolegach zapomnial Ja nie zapomniałem... nikt nic nie napisał.. telefon milczy .... żenada No ja Cię Przepraszam ale jak Ty już o materace zacząłeś pytać to nie wiadomo co to tam się znowu dzieje u Ciebie że nie możesz z Aga na jednym spać :D:D Zagrane na Fortepianie Jak co sie dzieje? Jeden juz rozyebali
Kubica86 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ja pitole ale smutki ostatnio tu piszecie Miśki, trochę życia k**wa!!! Bo ocipiejecie z tymi materacami
Gość cwiara Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ja pitole ale smutki ostatnio tu piszecie Miśki, trochę życia k**wa!!! Bo ocipiejecie z tymi materacami O widze ze Kubica rzadziii
hornet Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ja pitole ale smutki ostatnio tu piszecie Miśki, trochę życia k**wa!!! Bo ocipiejecie z tymi materacami O widze ze Kubica rzadziii Na spocie stanie do raportu
oca69 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ja pitole ale smutki ostatnio tu piszecie Miśki, trochę życia k**wa!!! Bo ocipiejecie z tymi materacami O widze ze Kubica rzadziii Na spocie stanie do raportu Wysłane z mojego telewizora ---------- Post dopisany at 09:49 ---------- Poprzedni post napisany at 09:49 ---------- Wysłane z mojego telewizora
hornet Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Kto tam dzisiaj się melduje na spocie ? Magnolię gramy jak zawsze ?
szymeniu Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Być może zaszczycę Was swoją obecnością
Nelson Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ja mam mięso na warsztacie, więc mnie nie ma:wink:
hornet Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ja mam mięso na warsztacie, więc mnie nie ma:wink: NO tak niedziela jest to trzeba schabowe tłuc ---------- Post dopisany at 12:10 ---------- Poprzedni post napisany at 12:10 ---------- Wesoła plandeka - YouTube :polew::polew:
szymeniu Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ja mam mięso na warsztacie, więc mnie nie ma:wink: Znaczy się efekty "nowego" piczomagnesu są
saiqard Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jaram sie tym quattro. Robi robote na lodzie :D tylko o hamowaniu nie zapomnij ... bo pod gorke na lodzie idzie super gorzej zjezdzac... ale i tak na lodzie biegami przy Q lepiej sie hamuje jak hamulcami po za tym gdzie wy tam we Wro gorki macie Może Wrocławiacy tak mówią na progi zwalniające??
goldi Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Mnie nie ma w gościach jestem Sent from my 7 Mozart T8698 using Tapatalk
kaju Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ja mam mięso na warsztacie, więc mnie nie ma:wink: Znaczy się efekty "nowego" piczomagnesu są to nie to Szymon, nasz cipek po prostu wziął prysznic
kaju Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 mnie standardowo nie ma ja standardowo - duchem... ale za dwa tygodnie dopierdolim
szczuraz Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jaram sie tym quattro. Robi robote na lodzie :D tylko o hamowaniu nie zapomnij ... bo pod gorke na lodzie idzie super gorzej zjezdzac... ale i tak na lodzie biegami przy Q lepiej sie hamuje jak hamulcami po za tym gdzie wy tam we Wro gorki macie Może Wrocławiacy tak mówią na progi zwalniające?? byłem w Wałbrzychu odebrać haracz z biedaszybów.
Nelson Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ja mam mięso na warsztacie, więc mnie nie ma:wink: Znaczy się efekty "nowego" piczomagnesu są to nie to Szymon, nasz cipek po prostu wziął prysznic Ćwicz tą rękę, ćwicz na obczyźnie
Rekomendowane odpowiedzi