Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Chyba się ustawilem do warsztatu na wtorek ale muszę to potwierdzić bo sytuacja była dynamiczna a godzina późna :bag:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bądź tu mądry i pisz wiersze. Pojechałem na stację diagnostyczną na ul. Grabiszyńską. Gościu sprawdza, rusza breszką, na trzepakach i mówi - ma pan zawieszenie w b.dobrym stanie, amory jak nowe. Niewielki luz na końcówce drążka z prawej i niewielki luz na swożniu wahacza lewy tylny dół. Nic wielkiego i można śmiało i bezpiecznie jeździć. No to ja do niego żeby wsiadł i kawałek go przewiozę. Ledwo wyjechaliśmy z hali a tu stuk za stukiem, gościu czerwony nic nie mówi. I co teraz, na to on - to musi pan do mechanika podjechać żeby on to ocenił. TO JA SIĘ PYTAM PO KIEGO GRZYBA SĄ TE STACJE:facepalm:

Opublikowano
Bądź tu mądry i pisz wiersze. Pojechałem na stację diagnostyczną na ul. Grabiszyńską. Gościu sprawdza, rusza breszką, na trzepakach i mówi - ma pan zawieszenie w b.dobrym stanie, amory jak nowe. Niewielki luz na końcówce drążka z prawej i niewielki luz na swożniu wahacza lewy tylny dół. Nic wielkiego i można śmiało i bezpiecznie jeździć. No to ja do niego żeby wsiadł i kawałek go przewiozę. Ledwo wyjechaliśmy z hali a tu stuk za stukiem, gościu czerwony nic nie mówi. I co teraz, na to on - to musi pan do mechanika podjechać żeby on to ocenił. TO JA SIĘ PYTAM PO KIEGO GRZYBA SĄ TE STACJE:facepalm:

Zebyś miał przegląd podbity.

Opublikowano

Zebyś miał przegląd podbity.

za***iście, tylko po to żeby mieć przegląd podbity, a co ze sprawnością samochodu i bezpieczną jazdą?

Opublikowano
  • Autor

Ja latam dwa razy do roku na szarpaki na przedmiejska. Wiem co mam wymienić i wymieniam. A przeglądy robię za Wrocławiem. Jakbyś gościa poprosił żeby dokładnie przetrzepal zawieszenie to pewnie by się przyłożył a tak zobaczył że koła Sie trzymają budy to podbił i ma spokój na kolejny rok

Opublikowano

który mnie poganiał dziś na bardzkiej przy cmentarzu?:decayed:

Opublikowano

Jam ci to był hehe

wysłane z audi goldiego

Opublikowano
który mnie poganiał dziś na bardzkiej przy cmentarzu?:decayed:

Na mieście też się czwórkę wrzuca:grin:

Opublikowano

właśnie nie zdąrzyłem jeszcze 2-ki wrzucić:grin:

Opublikowano

Roae a gdzie ramki klubowe bo ze spotów to cię nie kojarzę tak byśmy zagadali w sumie to też. Na jedynce jechałem hehe

wysłane z audi goldiego

---------- Post dopisany at 18:07 ---------- Poprzedni post napisany at 18:05 ----------

Jutro jak zdążę wrócić ze wsi to jestem

wysłane z audi goldiego

Opublikowano

nie byłem jeszcze na spocie:kwasny:

Opublikowano
Ja latam dwa razy do roku na szarpaki na przedmiejska. Wiem co mam wymienić i wymieniam. A przeglądy robię za Wrocławiem. Jakbyś gościa poprosił żeby dokładnie przetrzepal zawieszenie to pewnie by się przyłożył a tak zobaczył że koła Sie trzymają budy to podbił i ma spokój na kolejny rok

szczuraz ja właśnie pojechałem żeby mi sprawdził bo póki co przegląd dopiero w sierpniu, wiec chodziło tylko o konkretną diagnostykę a nie podbicie przeglądu

Opublikowano

:hi:

pozdrowienia dla kierownika, który wczoraj pomykał autostradą A4 w kierunku Katowic koło godziny 17 tej DW800..

B6 avant chyba czarny bo ciemno było (ja cichociemny w Yarisie pomykałem złoty sześćdziesiąt ale to było za mało :decayed:

Opublikowano

Yaris i 160. Pewnie bylo juz Anielski orszak... :grin:

Opublikowano

:grin:

Opublikowano

Jutro magnolia 18?

Opublikowano

:grin:

spalanie 12,5 :grin: chciałem gonić kolegę ale jakby pedał gazu nie chciał się obkręcać o 360stopni

Opublikowano

Chyba 17 albo MM i opijamy fure Nelsona

wysłane z audi goldiego

Opublikowano

Ja z Ocą chyba odpadamy bo wyjazd rano. Chyba że wrócimy wcześniej to zajedziemy.

Opublikowano
Jutro magnolia 18?

Kubica Ty będziesz ? ?