mcm Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) RFS WITAMY Spoty odbywają się w piątki ok godz. 19.Parking przy OBI obok Anadolu.Jeśli pada deszcz to GS przedostatni parking. !!!!! ZAPRASZAMY !!!!! —- Edytowane 5 Grudnia 2016 przez mcm
Koval78 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Jak na razie termin mi odpowiada. Ciekawi mnie tylko jak będzie z organizacją tego grilla. Mianowicie czy każdy przywozi coś ze sobą czy zbieramy się np. w Radomiu robimy wspólnie zakupy i wtedy jedziemy do Domaniowa ? 22 kwietnia o godz. ...... ???
Dzo-Dzo Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Moze i ja z czestochowy bym sie wybral do was
G.ARY Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 CZESC mi tez pasuje nawet bardzo ten termin tz. 22. Co do tego co kupujemy jak i gdzie to jestem elastyczny wszystko mi jedno jednak mysle ze jakas zrzuta i wspólne zakupy to byloby lepsze rozwiązanie bo nie kupowalibysmy jakis niepotrzebnych artykułów bo jak by kazdy miał przywiezc kilogram kiełbasy to jedlibysmy ja tam tydzien.
mokom69 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Aniu a ja znów nie moge na 22 byc:( bardzo mi smutno z tego powodu noooooooo.natepny termin juz musi byc taki zebym mogl bo raz juz opuscilem spocik i bardzo zaluje :biggrin:
gofer Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Mi 22 pasuje i to jak najbardziej ... [ Dodano: 15-04-2007, 17:14 ] A widać pogoda powinna dopisać i to bardzo :biggrin: :biggrin:
G.ARY Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 JESTEM ZŁY okazuje sie ze chyba 22 mi tez jednak nie pasuje. [ Dodano: 16-04-2007, 08:08 ] CHYBA ze zaczeloby sie o jakiejs 20.oo co jest nie realne :frown:
mokom69 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Ja niestety tez odpadam<placze> ale jak chcecie to grila ijakies krzeselka urzyczyc moge:)
Koval78 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Nie bój się niczego i nikogo. Jeśli chcesz wiedzieć napisz tylko na PW do Bryni.
G.ARY Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Cos mi sie zdaje ze nam sie gdzies zagubilo na forum troche naszych kolegow i kolezanek przez to usuniecie postow :frown:
gofer Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 No i kurczę pogoda się psuje i jak to teraz ten nasz spocik będzie wyglądał... nie dobrze oj nie dobrze ... słonko się schowało :confused:
G.ARY Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 NAPISALBYM cos ale nie wiem czy mozna kurcze jakas dziwna sprawa konspira nie ma znaku zycia od polowy naszego składu gdzie KROKUS ,BOLO BZYKO , GOSIACZEK itd. itp
krzyniek Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 NAPISALBYM cos ale nie wiem czy mozna kurcze jakas dziwna sprawa konspira nie ma znaku zycia od polowy naszego składu gdzie KROKUS ,BOLO BZYKO , GOSIACZEK itd. itp hej wszystkim, no właśnie co sie dzieje z waszym tematem......? Brynia mogę prosić info o spociku 22.04 na pw.
Dawid22 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Bardzo żałuje, że nie będe mógł uczestniczyć w kolejnym ciekawym spocie radomskim :frown: Mam dziką nadzieję, iż jeszcze będzie niejedna okazja do wspólnego spotkania miłośników pozdrawiam
Koval78 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Ja będę na 80%. niestety szykuje mi się służbowy wyjazd ale mam nadzieję że niedojdzie do skutku. Stracić przyjemność wypicia browara i zjedzenia kiełbaski w doborowym towarzystwie zarówno osób jak i aut byłoby dla mnie niepowetowaną stratą więc zrobię wszystko aby pojawić sie na spocie. Pozdrawiam Koval
bolobzyko Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witam wszystkich ponownie. Przyznam szczerze, że narobiło się sporo zamieszania z tymi zmianami tematów, mam nadzieję iż wyjdzie to na dobre :confused: Chcę potwierdzić swoją obecność na spocie :biggrin: A tak swoją drogą to kto jeszcze będzie na spotkanku? Pozdrowionka
gosiaa Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witam i ja...No trochę się to wszystko pomieszało ale co tam. Rozumiem, że zaczynamy od nowa;) Dzięki Bryniu za wiadomość Mam nadzieję, że i ja się pojawię się na spocie...że czas pozwoli...Do usłyszenia...Ps. I dajcie znać 'gdzie'. Pozdr.
G.ARY Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Kurde ale wam zazdroszcze bo ja wiem na bank ze nie bedzie mnie a podobno pogoda ma byc niezla
bolobzyko Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Słuchajcie, jeżeli można prosić to może zaczniemy się powoli określać kto będzie na grilu bo czas nieubłaganie pędzi :smile: Pogoda ma być wymarzona na grila więc może być całkiem przyjemnie a im więcej osób tym fajniejsze moze być to spotkanko Popzdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi