oZiX Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Robimy 400 stron..? Ty to najpierw musisz poznać przyjaciela :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 hehe to może będziemy robić też spoty w centrach?! wasze żony/mężowie na zakupy a my na bro :gwizdanie: jestem za
oZiX Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Nie mam przyjaciol, i nie chce miec.. Przykro mi ale zostałeś naznaczony :gwizdanie: :gwizdanie: już się nie wymigasz :gwizdanie: :>
oZiX Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Przez kogo i w jaki sposob.. :szukaj: gdzieś na 300 i wcześniejszej stronie
ykk Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Chyba usune posta, zeby sie od tego uwolnic..
Gość Michał Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 tak, lecimy na 400 stron - do końca maja Co Ty, cięzko będzie :gwizdanie:
ykk Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 tak, lecimy na 400 stron - do końca maja Co Ty, cięzko będzie :gwizdanie:
mcm Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Opublikowano 17 Maja 2009 tak, lecimy na 400 stron - do końca maja Co Ty, cięzko będzie :gwizdanie: damy radę
tomaszu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Chyba usune posta, zeby sie od tego uwolnic.. Nagroda już i tak przypisana, więc nawet jak usuniesz posta to nic to nie zmieni. Uwaliłem się w piątek, lekko rozmiękczyłem się wczoraj, a teraz poprawiłem piwem. Jestem alkoholikiem. Zaraz wstawię zdjęcie Ozia i uciekam spać. :>
wuju Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Uwaliłem się w piątek, lekko rozmiękczyłem się wczoraj, a teraz poprawiłem piwem. Jestem alkoholikiem. to co ja ma powiedzieć? uwaliłem sie w środę, czwartek i piatek :gwizdanie: a zaraz ide po tyskacza do lodówki
tomaszu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 W ramach rozrywki wklejam zdjęcie Ozia (oczywiście za jego zgodą i po delikatnej cenzurze): Oziu, niech wszyscy widzą jaki jesteś ładny. :>
oZiX Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Przez kogo i w jaki sposob.. ,,wygrałes" noc z różowym przyjacielam Ozixa, jako osoba która zrobiła 1-wszy wpis na 300 stronie tak, lecimy na 400 stron - do końca maja :> tak i mcm ma zdjęcie tego;) Brynia do konca maja?!?! :wallbash: kpisz sobie ze mnie do końca tygodnia chyba tak, lecimy na 400 stron - do końca maja Co Ty, cięzko będzie :gwizdanie: damy radę Michał chcieć to móc , takie jest życie :gwizdanie: bez problemu damy radę :> 100 stron poleciało w niecałe 2 tygodnie damy rade!! A jak nie damy to myk do Anii i spać ok ja się zawijam bo już na mnie z wyrka się drą :gwizdanie: :gwizdanie: od jutra zaczynam od nowa KOCHAM KOCHAM KOCHAM I CAŁUJE WAS!!!
tomaszu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 A Odzim to cenzurował? Odzim w naturalny sposób został ocenzurowany - skręcił głowę podczas robienia zdjęcia - nikt nie wie, że to odzim.
wuju Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Spijcie dobrze, nie Wam sie Królowa przyśni tak jak mówisz spadam i ja bry noc
tomaszu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 eeeeeeeee od razu go poznałam Naprawdę?? Trochę dziwne, no ale ok. BTW w samochodzie znalazłem wódkę i kolczyki... :gwizdanie: Wódki już nie ma, a z kolczykami to co mam zrobić??
Rekomendowane odpowiedzi