mcm Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Opublikowano 17 Maja 2009 BTW w samochodzie znalazłem wódkę i kolczyki... :gwizdanie: Wódki już nie ma, a z kolczykami to co mam zrobić?? przebić uszy i założyć :polew:
tomaszu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Uwaga, uwaga, znalazłem też szczotkę do włosów. Tylu darów po imprezie to jeszcze nigdy nie zwiezłem. Bryniu, mam tylko dwie kulki, ale Twojego kolczyka też poszukam.
mcm Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Opublikowano 17 Maja 2009 Tomaszu masz mój kolczyk długim srebrny z trzema krysztłkami :notworthy: czy może Kaśki- taka kulka ?/????? jak to możliwe że pogubiłysmy kolczyki :mysli: widać że impreza była udana, dobrze że majtek nie pogubiłyście bo by był :kox:
tomaszu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Nie da rady pogubić rzeczy, których się nie ma...
mcm Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Opublikowano 17 Maja 2009 Nie da rady pogubić rzeczy, których się nie ma... skąd wiedziałem że tak powiesz
tomaszu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 oddaj we wtorek na spocie Nie nie, po prostu zaprosimy Kaśkę na następny radomski spot. [br]Dopisany: 17 Maj 2009, 23:51_________________________________________________ skąd wiedziałem że tak powiesz Po prostu też jesteś zdrowym facetem.
tomaszu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 masz rację- nie oddawaj, jak zgubiła niech sama odbierze Hmm, w sumie to ja już wiem czemu zgubiłyście te kolczyki... :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Pewnie coś w tym jest :gwizdanie: Hmmm, zastanawiam się tylko co Adrian miał na myśli zostawiając mi pół litra wódki.. Dobranoc Skarbeńki.
oZiX Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 BRy:D Też się nie wyspałem więc !! Więc jutro i tak się nie wyśpię więc walimy do 450 :gwizdanie: Kocham Królową i jej giermków!
tomaszu Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Kocham Królową i jej giermków! Nie bądź takim narcyzem.
oZiX Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Kocham Królową i jej giermków! Nie bądź takim narcyzem. nie czaję :gwizdanie: ale Sajgon w robocie mam
tomaszu Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Kocham Królową i jej giermków! Nie bądź takim narcyzem. nie czaję :gwizdanie: ale Sajgon w robocie mam No mówisz, że kochasz Królową i siebie...
oZiX Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Kocham Królową i jej giermków! Nie bądź takim narcyzem. nie czaję :gwizdanie: ale Sajgon w robocie mam No mówisz, że kochasz Królową i siebie... No bo jak można jej nie kochać?? siebie też kocham bardzo mocno :gwizdanie: I CIebie też ... śniłeś mi się dziś
Koval78 Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 BRY ALL. "I CIebie też ... śniłeś mi się dziś" Po takich pocałunkach to nic dziwnego. Chyba tylko ja mam udokumentowane na filmie te pocałunki i dodatkowy tekst: "po co ten język" Jak przeniosę do kompa to Ozix wyśle do ciebie żebyś miał co wnukom pokazywać .
oZiX Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 BRY ALL. "I CIebie też ... śniłeś mi się dziś" Po takich pocałunkach to nic dziwnego. Chyba tylko ja mam udokumentowane na filmie te pocałunki i dodatkowy tekst: "po co ten język" Jak przeniosę do kompa to Ozix wyśle do ciebie żebyś miał co wnukom pokazywać . no jak wnuką to myślę że bez różnicy czy do mnie czy do Tomasza wyślesz;)
Koval78 Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 No w życiu różnie bywa nie ma pewności czy dotrwacie w związku żeby się wnuków doczekać
oZiX Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 No w życiu różnie bywa nie ma pewności czy dotrwacie w związku żeby się wnuków doczekać Dotrwamy!
Rekomendowane odpowiedzi