Gość Michał Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Moze burza Ci wyrzuci złotą rybkę z Wisełki
oZiX Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Moze burza Ci wyrzuci złotą rybkę z Wisełki do Wisły mam kawałek :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Maj 2009, 21:57_________________________________________________o ykk pozna przyjaciela w pile :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Maj 2009, 22:27_________________________________________________napiszę żeby dodali to do atrakcji hehe
wuju Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Nie ma burzy, bynajmniej u nas oZiu na osiedlu Dobra kij...niech Ci będzie...dostanieszz co zechcesz.... chcę złotą rybkę :gwizdanie: masz wymagania :gwizdanie: jak kochać to księżniczki, jak kraść to miliony, jak chcieć .. to złota rybkę :polew:
oZiX Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Nie ma burzy, bynajmniej u nas oZiu na osiedlu Dobra kij...niech Ci będzie...dostanieszz co zechcesz.... chcę złotą rybkę :gwizdanie: masz wymagania :gwizdanie: i tam nie takie duże :gwizdanie: chyba;) Tak naprawdę to chcę was już na zawsze!!
oZiX Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Nie ma burzy, bynajmniej u nas oZiu na osiedlu Dobra kij...niech Ci będzie...dostanieszz co zechcesz.... chcę złotą rybkę :gwizdanie: masz wymagania :gwizdanie: jak kochać to księżniczki, jak kraść to miliony, jak chcieć .. to złota rybkę :polew: jak kochać to Królową [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 22:40_________________________________________________ ja dziś lajtowo na redsiku :beer1: ja tak samo :> jutro rano do Sieradza jadę, sama.... a ja nic:(( Jak bym mógł to bym jechał z TOba :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 jak kochać to księżniczki, jak kraść to miliony, jak chcieć .. to złota rybkę :polew: ee tam , jak kochać to miliony , jak krasc to księzniczki :decayed:
mcm Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Opublikowano 18 Maja 2009 ja jutro będę szukał dobrego lakiernika ...
oZiX Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 jak kochać to księżniczki, jak kraść to miliony, jak chcieć .. to złota rybkę :polew: ee tam , jak kochać to miliony , jak krasc to księzniczki :decayed: o i to to jest gites;P ja jutro będę szukał dobrego lakiernika ... co się stało??
Gość Michał Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 a ja nic:(( Jak bym mógł to bym jechał z TOba :gwizdanie: I ja, i ja
oZiX Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 a ja nic:(( Jak bym mógł to bym jechał z TOba :gwizdanie: I ja, i ja ja wiem że Ty ze mną to i w ogień i pod wodę i
Gość Michał Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 ja wiem że Ty ze mną to i w ogień i pod wodę i oZiU , z Toba na i jeszcze na razem z to zawsze i wszedzie
wuju Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 a ja tyskie jak kochac to a reszte brac i krasc
oZiX Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 a ja nic:(( Jak bym mógł to bym jechał z TOba :gwizdanie: I ja, i ja tak tylko gadacie :tongue4: mówisz tak jak byś nas nie znała :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Maj 2009, 22:50_________________________________________________ a ja tyskie jak kochac to a reszte brac i krasc Twoją cnotę też :polew:
Gość Michał Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Twoją cnotę też :polew: a co to takiego?
oZiX Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Walę z Wami Lecha. też chcę Twoją cnotę też :polew: a co to takiego? To co Ci zabrałem
tomaszu Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Słuchajcie, z Oziksem to naprawdę nie ma żartów. Bójmy się go. EDIT: BTW Kaśka też ma niezły numerek.
Rekomendowane odpowiedzi