oZiX Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Brynia miała iść a jeszcze siedzi Opowiedz nam bajkę na dobranoc!
oZiX Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Żeby wam się dobrze spało :polew: W górze tyle gwiazd, W dole tyle miast. Gwiazdy miastom dają znać, Że dzieci muszą spać! Ach śpij, kochanie. Jeśli gwiazdkę z nieba chcesz - dostaniesz. Czego pragniesz, daj mi znać. Ja Ci wszystko mogę dać. Więc dlaczego nie chcesz spać? Ach śpij, bo właśnie Księżyc ziewa i za chwilę zaśnie. A gdy rano przyjdzie świt, Księżycowi będzie wstyd, Że on zasnął, a nie Ty. Aaaa, aaaaa Były sobie kotki dwa. Aaaa, aaaa Szaro-bure, szaro-bure obydwa Ach śpij, bo nocą, Kiedy gwiazdy się na niebie złocą, Wszystkie dzieci, nawet złe, Pogrążone są we śnie, A Ty jeden (jedna) tylko nie.
wuju Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Żeby wam się dobrze spało :polew: W górze tyle gwiazd, W dole tyle miast. Gwiazdy miastom dają znać, Że dzieci muszą spać! Ach śpij, kochanie. Jeśli gwiazdkę z nieba chcesz - dostaniesz. Czego pragniesz, daj mi znać. Ja Ci wszystko mogę dać. Więc dlaczego nie chcesz spać? Ach śpij, bo właśnie Księżyc ziewa i za chwilę zaśnie. A gdy rano przyjdzie świt, Księżycowi będzie wstyd, Że on zasnął, a nie Ty. Aaaa, aaaaa Były sobie kotki dwa. Aaaa, aaaa Szaro-bure, szaro-bure obydwa Ach śpij, bo nocą, Kiedy gwiazdy się na niebie złocą, Wszystkie dzieci, nawet złe, Pogrążone są we śnie, A Ty jeden (jedna) tylko nie. ide spac
Koval78 Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 BRY dzień !!! Dziś rozrząd będzie zrobiony, filtry, olej itp. Kurfa ale mnie kasowo szarpnie ale czego się nie robi dla
wuju Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 BRY dzień !!! Dziś rozrząd będzie zrobiony, filtry, olej itp. Kurfa ale mnie kasowo szarpnie ale czego się nie robi dla pochwal sie ile cie rozrząd kosztował bo i mnie to po wakacjach czeka :gwizdanie: a aso robisz?[br]Dopisany: 19 Maj 2009, 10:14_________________________________________________a no.. dzien bry RFS
oZiX Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Bry wam moi drodzy Ludzie! i tak na dobry początek dnia: Dobry początek dnia To czuły pocałunek na dzień dobry I gorąca kawa z mlekiem Wypita w bieli pościeli Dobry początek dnia To ta pierwsza myśl Która wschodzi w głowie światłem - jak słońce Dobry początek dnia To jej roześmiana twarz Która wita cię uśmiechem Twarz kogoś kto bardzo cię kocha Dobry początek dnia To głos który łagodnie wypowiada twoje imię A w jego czystym brzmieniu Nie ma ani jednej nuty fałszu Dobry początek dnia To brak strachu przed jego końcem Dobry początek dnia To dobry wszystkiego początek . . .
wuju Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Bry wam moi drodzy Ludzie! i tak na dobry początek dnia: Dobry początek dnia To czuły pocałunek na dzień dobry I gorąca kawa z mlekiem Wypita w bieli pościeli Dobry początek dnia To ta pierwsza myśl Która wschodzi w głowie światłem - jak słońce Dobry początek dnia To jej roześmiana twarz Która wita cię uśmiechem Twarz kogoś kto bardzo cię kocha Dobry początek dnia To głos który łagodnie wypowiada twoje imię A w jego czystym brzmieniu Nie ma ani jednej nuty fałszu Dobry początek dnia To brak strachu przed jego końcem Dobry początek dnia To dobry wszystkiego początek . . . królu jak ty o nas dbasz
wuju Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 ba któs musi jak królowa w delegacyji królowa nawet jak jest to tak nie dba jak ty.. :gwizdanie: zaniedbuje poddanych
oZiX Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 ba któs musi jak królowa w delegacyji królowa nawet jak jest to tak nie dba jak ty.. :gwizdanie: zaniedbuje poddanych ona może ona jest tylko po to by ładnie wyglądać i wami rządzić !!
wuju Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 ba któs musi jak królowa w delegacyji królowa nawet jak jest to tak nie dba jak ty.. :gwizdanie: zaniedbuje poddanych ona może ona jest tylko po to by ładnie wyglądać i wami rządzić !! niech i tak będzie no i wyglada :gwizdanie: ale czy rządzi? wami rządzić !! i toba
oZiX Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 rządzi rządzi nawet jak myślisz że nie rządzi to ta Kobieta umie zrobić tak że robisz co ona chce a myślisz że robisz co chcesz Ty :gwizdanie:
wuju Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 rządzi rządzi nawet jak myślisz że nie rządzi to ta Kobieta umie zrobić tak że robisz co ona chce a myślisz że robisz co chcesz Ty :gwizdanie: kobiety
oZiX Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 rządzi rządzi nawet jak myślisz że nie rządzi to ta Kobieta umie zrobić tak że robisz co ona chce a myślisz że robisz co chcesz Ty :gwizdanie: kobiety za to je KOCHAM!
wuju Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 rządzi rządzi nawet jak myślisz że nie rządzi to ta Kobieta umie zrobić tak że robisz co ona chce a myślisz że robisz co chcesz Ty :gwizdanie: kobiety za to je KOCHAM! ja tez ale za duza maja przewagę nad nami
oZiX Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 rządzi rządzi nawet jak myślisz że nie rządzi to ta Kobieta umie zrobić tak że robisz co ona chce a myślisz że robisz co chcesz Ty :gwizdanie: kobiety za to je KOCHAM! ja tez ale za duza maja przewagę nad nami ;P ale bez nas nie umieją funkcjonować;P poza tym pamiętaj "Jak się Kobiety nie bije to jej wątroba gnije"[br]Dopisany: 19 Maj 2009, 11:34_________________________________________________ciekawe czy kogoś to rozbawi
wuju Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 [br]Dopisany: 19 Maj 2009, 11:53_________________________________________________masz fantazje
Kaśka Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Bry all, Jeden dzień mnie nie było i znowu nawaliliście kilka stron. Ale macie dzisiaj odjazd. BTW: Po tym poście już nie mam takiego ładnego numerka
Rekomendowane odpowiedzi