oZiX Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Bry all, Jeden dzień mnie nie było i znowu nawaliliście kilka stron. Ale macie dzisiaj odjazd. BTW: Po tym poście już nie mam takiego ładnego numerka w mojej fantazji zawsze będziesz miała taki numerek :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Maj 2009, 13:46_________________________________________________[br]Dopisany: 19 Maj 2009, 15:56_________________________________________________fajny koncept :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 BRY Skarby Jestem, wróciłam OZIX nie wiesdziałam że taki poeta i romantyk z Ciebie :gwizdanie: :gwizdanie: I jeszcze jedno, prosze się nie nabijać z ,,Królowej" pod jej nieobecność :polew: No widzisz jeszcze za mało o sobie wiemy :gwizdanie: :gwizdanie: trzeba to nadrobić Widzisz ja jak przystało na nadwornego Króla bronię Królowej jak się da!! Jak delegacja?
oZiX Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 delegacja- spoko, dawno mi się tak dobrze i szybko nie jechało, jak się miło dzień zacznie to potem już tylko z górki ......... Królu, zaległości nadrobimy :> Ba stawiam Kratę piwa marki Lech![br]Dopisany: 19 Maj 2009, 16:21_________________________________________________zapomniałaś o moich postach:D[br]Dopisany: 19 Maj 2009, 16:22_________________________________________________Brynia Już wiem kiedy masz urodziny
oZiX Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Ozix nie przypominaj mi o urodzinach, po 30-stece nie ma już czego świętowac :polew: a piernikalia?? :polew:
mcm Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Opublikowano 19 Maja 2009 Ozix nie przypominaj mi o urodzinach, po 30-stece nie ma już czego świętowac :polew: zawsze jest co świętować (oblewać ) :>
oZiX Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Ozix nie przypominaj mi o urodzinach, po 30-stece nie ma już czego świętowac :polew: zawsze jest co świętować (oblewać ) :> nie opiliśmy jeszcze Twojego nowego potomka w ilości porządnej :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 nie opiliśmy jeszcze Twojego nowego potomka w ilości porządnej :gwizdanie: Z to czekamy na Twojego, dopiero bedziemy oblewać :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 nie opiliśmy jeszcze Twojego nowego potomka w ilości porządnej :gwizdanie: Z to czekamy na Twojego, dopiero bedziemy oblewać :gwizdanie: no ja myślę że jako Matka to będziesz pił do upadłego
Gość Michał Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 no ja myślę że jako Matka to będziesz pił do upadłego ojoj, widze że naprawdę trzeba sie kontrolowac, jak dobrze ze w piątek nie piłem do upadłego :gwizdanie:
jarko Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Nowa kolekcja odzieży klubowej >> WIOSNA - LATO 2009 << Serdecznie Wszystkich zapraszam na zakupy
wuju Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 poszedł i nie ma nikogo.. polecieli koszulki kupować
mcm Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Opublikowano 19 Maja 2009 jezdem już :>[br]Dopisany: 19 Maj 2009, 21:52_________________________________________________zdrówko
Kaśka Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Jeszcze raz tomaszu wielkie dzięki za dostarczenie pogubionych rzeczy. Hmmm... aż tak bardzo szalałam w tym aucie, że tyle rzeczy pogubiłam? :gwizdanie:
Kaśka Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Jeszcze raz tomaszu wielkie dzięki za dostarczenie pogubionych rzeczy. Hmmm... aż tak bardzo szalałam w tym aucie, że tyle rzeczy pogubiłam? :gwizdanie: nie no co Ty, wszystko było pod kontrolą :polew: :polew: Kaśka kolczyki dostałaś ,,a konto" odwiedzenia nas znowu niebawem :gwizdanie: Obiecałam, że was odwiedzę i nikt mnie przed tym nie powstrzyma takie są z wami imprezki
Gość Michał Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Kaśka kolczyki dostałaś ,,a konto" odwiedzenia nas znowu niebawem :gwizdanie: w piątek :gwizdanie:
mcm Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Opublikowano 19 Maja 2009 Jeszcze raz tomaszu wielkie dzięki za dostarczenie pogubionych rzeczy. Hmmm... aż tak bardzo szalałam w tym aucie, że tyle rzeczy pogubiłam? :gwizdanie: nie no co Ty, wszystko było pod kontrolą :polew: :polew: Kaśka kolczyki dostałaś ,,a konto" odwiedzenia nas znowu niebawem :gwizdanie: Obiecałam, że was odwiedzę i nikt mnie przed tym nie powstrzyma takie są z wami imprezki no to rozumiem [br]Dopisany: 19 Maj 2009, 22:09_________________________________________________ siemasz spamer
Kaśka Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Kaśka kolczyki dostałaś ,,a konto" odwiedzenia nas znowu niebawem :gwizdanie: w piątek :gwizdanie: W ten piątek mnie nie ma, ale na pewno was odwiedzę po 20 czerwca, bo niestety do tego czasu "łikendy" mam wypełnione po brzegi. ;([br]Dopisany: 19 Maj 2009, 22:11_________________________________________________ Teraz nadszedł czas, żeby Kraków pojawił się na spocie w Radomiu oczywiście jak się nie boicie.
Rekomendowane odpowiedzi