oZiX Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Ale ta sypialnia to straszna lipa jest... :gwizdanie: testowales no własnie nie, uciekł mi......... a teraz mów że lipa :gwizdanie: oo!!! JA na Twoim miejscu bym go dojechał
Kaśka Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Bryniu masz szczęście że widzę tam też "sz" bo inaczej śmiał bym twierdzić że nosisz "białe bawełniane majtki" a to jest fujjjj :tongue4: tylko grzeczne dziewczyny piją redsa :gwizdanie: ja też jestem grzecz(sz)na dziewczyna a reddsik mniam........mniam..........mniam........... w tą grzeszną to nie wątpię Ale nie martw się Pamiętaj że zawsze chętnie Cie rozgrzeszę, że z Królem to nie zdrada no i z Księdzem Tomaszem też Że niby tomasz księdzem???????????????????? To ja jestem zakonnicą :polew: :polew: :polew: :polew:
oZiX Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Bryniu masz szczęście że widzę tam też "sz" bo inaczej śmiał bym twierdzić że nosisz "białe bawełniane majtki" a to jest fujjjj :tongue4: tylko grzeczne dziewczyny piją redsa :gwizdanie: ja też jestem grzecz(sz)na dziewczyna a reddsik mniam........mniam..........mniam........... w tą grzeszną to nie wątpię Ale nie martw się Pamiętaj że zawsze chętnie Cie rozgrzeszę, że z Królem to nie zdrada no i z Księdzem Tomaszem też Że niby tomasz księdzem???????????????????? To ja jestem zakonnicą :polew: :polew: :polew: :polew: no nawet pasujecie do siebie [br]Dopisany: 20 Maj 2009, 23:02_________________________________________________KIM JEST RENIU?
Gość Michał Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Ale ta sypialnia to straszna lipa jest... :gwizdanie: testowales no własnie nie, uciekł mi......... a teraz mów że lipa :gwizdanie: oo!!! JA na Twoim miejscu bym go dojechał widziałem kolesi którzy ją montowali i to mi wystarczy... :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Kaśka za Tobą też me serce tęskni z utęsknieniem ;(
Kaśka Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Kaśka za Tobą też me serce tęskni z utęsknieniem ;( Oziu takiego jak ty to ze świeca szukać. Tez za wami tęsknie.
Kaśka Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Kaśka ja też tesknię baby Wiesz, ze za tobę to najbardziej. ;(
oZiX Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Kaśka za Tobą też me serce tęskni z utęsknieniem ;( Oziu takiego jak ty to ze świeca szukać. Tez za wami tęsknie. dzięki Jesteś Boszka![br]Dopisany: 20 Maj 2009, 23:08_________________________________________________ Kaśka ja też tesknię baby Wiesz, ze za tobę to najbardziej. ;( no to postanowione!! zamieszkamy wszyscy razem!!
poziek Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 tylko 2 godziny, marnie..... więcej nie zniesiesz :naughty: :naughty:
oZiX Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 tylko 2 godziny, marnie..... więcej nie zniesiesz :naughty: :naughty: no to ktoś ją zastąpi
mcm Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 tylko 2 godziny, marnie..... więcej nie zniesiesz :naughty: :naughty: znowu się przechwalasz[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 23:11_________________________________________________
poziek Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 tylko 2 godziny, marnie..... więcej nie zniesiesz :naughty: :naughty: no to ktoś ją zastąpi na szczęście znam już żonę kowala :kox: :kox: :kox:
oZiX Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 tylko 2 godziny, marnie..... więcej nie zniesiesz :naughty: :naughty: no to ktoś ją zastąpi na szczęście znam już żonę kowala :kox: :kox: :kox: no to dostaniesz wuju i zrobisz mu chrzest bojowy w kasku :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 23:15_________________________________________________ tylko 2 godziny, marnie..... więcej nie zniesiesz :naughty: :naughty: no to ktoś ją zastąpi :polew: :polew: widzisz, problem rozwiązany no chyba od tego jestem prawda:)??
Kaśka Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 tylko 2 godziny, marnie..... więcej nie zniesiesz :naughty: :naughty: no to ktoś ją zastąpi na szczęście znam już żonę kowala :kox: :kox: :kox: a stawiałam na Ozia :polew:
oZiX Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 tylko 2 godziny, marnie..... więcej nie zniesiesz :naughty: :naughty: no to ktoś ją zastąpi na szczęście znam już żonę kowala :kox: :kox: :kox: a stawiałam na Ozia :polew: i tam!! Ja jestem Twój i Bryni Coś mi świta że miałem gdzieś jakoś koło 10 tańczyć :gwizdanie: :gwizdanie:
wuju Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 no to dostaniesz wuju i zrobisz mu chrzest bojowy w kasku :gwizdanie nie bawie sie tak
mcm Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 tylko 2 godziny, marnie..... więcej nie zniesiesz :naughty: :naughty: no to ktoś ją zastąpi na szczęście znam już żonę kowala :kox: :kox: :kox: to ta czarna, pamiętasz
oZiX Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 no to dostaniesz wuju i zrobisz mu chrzest bojowy w kasku :gwizdanie nie bawie sie tak a gdzie Twój podpis??? :bicz3: :bicz3: :bicz3:
wuju Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 a gdzie Twój podpis??? :bicz3: :bicz3: :bicz3:
oZiX Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 a gdzie Twój podpis??? :bicz3: :bicz3: :bicz3: no że ten teges w SQUADZIE jesteś :gwizdanie: :gwizdanie: no yba że Królowa postanowi inaczej :bicz3:[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 23:22_________________________________________________ostatnio mam doła ;(
Rekomendowane odpowiedzi