tomaszu Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Tomaszu dawaj chociaz ze 2-3 foty Nasz fotograf był bardzo leniwy i robił fotki z samochodu.. Z obróbką pewnie też mu zejdzie, więc nie licz na to, że dziś coś pooglądasz.
odzim Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Brynia ale Ciebie tez fajnie widac[br]Dopisany: 23 Maj 2009, 21:55_________________________________________________a tu link do filmiku
Gość Michał Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Tomaszu dawaj chociaz ze 2-3 foty Nasz fotograf był bardzo leniwy i robił fotki z samochodu.. Z obróbką pewnie też mu zejdzie, więc nie licz na to, że dziś coś pooglądasz. a coż to za paparazzi? :decayed:[br]Dopisany: 23 Maj 2009, 21:59_________________________________________________Odzim , a co to za avatar wsadziłes na youtube? Cos nie poszły te ostatnie kreski naszemu faworytowi ;(
odzim Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 a co to za avatar wsadziłes na youtube? wszystkie laski beda teraz ogladac ten filmik ps. samo sie tak ustawilo
Gość Michał Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 a co to za avatar wsadziłes na youtube? wszystkie laski beda teraz ogladac ten filmik ps. samo sie tak ustawilo Wszystkie laski beda teraz na was polowały
Gość Michał Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 A mnie martwi nieobecnosc naszego oZia... i jeszcze cos...
mcm Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Opublikowano 23 Maja 2009 Miachał-ku[/b] a co jeszcze..........................Cię martwi dwie kreski na teście ...
Gość Michał Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Miachał-ku[/b] a co jeszcze..........................Cię martwi dwie kreski na teście ... martwi mnie mysl, że w piatek na spota nie dotrę ;( [br]Dopisany: 23 Maj 2009, 23:05_________________________________________________ pewnie gdzies w balety uderzył :gwizdanie: żeby nam go ktoś nie "odbił"
Gość Michał Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Ide na ciezko zakrapianą "parapetówe" do znajomych, masakra normalnie, za kazdym razem po spotkaniu w tym gronie mam odjazd totalny A to meble w piatek?
Gość Michał Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 To jak coś, to słuzę pomoca popołudniu, ale nie wpiatek niestety ;(
mcm Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Opublikowano 23 Maja 2009 To jak coś, to słuzę pomoca popołudniu, ale nie wpiatek niestety ;( spoko, wykorzystam Cię na tygodniu :gwizdanie: :polew:
Gość Michał Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 To jak coś, to słuzę pomoca popołudniu, ale nie wpiatek niestety ;( spoko, wykorzystam Cię na tygodniu :gwizdanie: Ok, czekam z niecierpliwością na znak sygnał BRY NOC
tomaszu Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Miałem robić zdjęcia dziewczyn więc proszę bardzo:
tomaszu Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 To ja tu k**wa szykuję dla was fotki, a wy idziecie spać? Dobra dzieci, odpoczywajcie. Na rano będziecie mieć linka ze zdjęciami.
mcm Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Opublikowano 23 Maja 2009 To ja tu kurfa szykuję dla was fotki, a wy idziecie spać? Dobra dzieci, odpoczywajcie. Na rano będziecie mieć linka ze zdjęciami. ja zostaję :>
tomaszu Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 ja zostaję :> Panie, uratowałeś honor. Mam dla Ciebie kilka kopciuchów z Ułęża.
tomaszu Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Czekaj czekaj, minuta osiem...[br]Dopisany: 23 Maj 2009, 23:56_________________________________________________UWAGA, W TYM POŚCIE SĄ ZDJĘCIA Z MAJÓWKI W UŁĘŻU! Nie umiem, nie mam czasu, nie chce mi się, więc nie obrabiam zdjęć. Wrzucam jak leci te, które się nadają... >> TU KLIKAĆ << Każdy tam znajdzie coś dla siebie, m.in. Ozix, znajdzie różowy napis w Golfie i fajną babę w miniówie. Dla mcm'a jest kilka kopciuchów. Warto też zwrócić uwagę na nową konkurencję - ćwiara z ToyToyem na haku.
Rekomendowane odpowiedzi