oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 w Radomiu są kupujesz malucha za 200pln i na parking gdzie mamy spota
Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 są czasami na placach przy hipermarketach :> Przejazdem, jak cyrk czy wesołe miasteczko
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 w Radomiu są kupujesz malucha za 200pln i na parking gdzie mamy spota nie no tam lataja poważne "fury" BMW :>
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 w Radomiu są kupujesz malucha za 200pln i na parking gdzie mamy spota nie no tam lataja poważne "fury" BMW :> a nie było Cię jak jeździł maluchem między samochodami??[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 00:00_________________________________________________ [ a w jakim wieku jest bo wiesz ile Nowaków po polsce biega ok 33 lat a co do ilosci ,,nowaków" to coś wiem na ten temat Anna Bryńska-Nowak :polew: :hi:
Kaśka Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Jadę z wami na zlocik. Jeśli imprezka będzie taka jak ostatnio w Radomiu to czy tomaszu jedziesz cytryną? :polew: Gdzieś musimy wszyscy "skończyć"?
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 Jadę z wami na zlocik. Jeśli imprezka będzie taka jak ostatnio w Radomiu to czy tomaszu jedziesz cytryną? :polew: Gdzieś musimy wszyscy "skończyć"? chyba pojedziemy wszyscy Cytrynką :>
Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Jadę z wami na zlocik. Jeśli imprezka będzie taka jak ostatnio w Radomiu to czy tomaszu jedziesz cytryną? :polew: Gdzieś musimy wszyscy "skończyć"? Cytryna roulezzzzz
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Jadę z wami na zlocik. Jeśli imprezka będzie taka jak ostatnio w Radomiu to czy tomaszu jedziesz cytryną? :polew: Gdzieś musimy wszyscy "skończyć"? No jasne do Ciebie na panieńskie :kox:
Kaśka Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 To tym bardziej nie mogę się doczekać. Tylko boję się na skoki spadochronowe zapisać, bo mogę w locie źle sie poczuć. :gwizdanie:
wuju Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 chyba pojedziemy wszyscy Cytrynką :> ja ałdi postaram sie przybyć :gwizdanie: tylko jeszcze nie wiem z ktorej strony
Kaśka Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Jadę z wami na zlocik. Jeśli imprezka będzie taka jak ostatnio w Radomiu to czy tomaszu jedziesz cytryną? :polew: Gdzieś musimy wszyscy "skończyć"? No jasne do Ciebie na panieńskie :kox: Tam wchodzą tylko kobiety i streapteazer. Bryńka pewnie będzie jak ją Ukcio puści to wam opowie.
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 heja przeczytałeś wszystko bo jutro odpytka!! To tym bardziej nie mogę się doczekać. Tylko boję się na skoki spadochronowe zapisać, bo mogę w locie źle sie poczuć. :gwizdanie: e pitolisz za***ista sprawa!!
odzim Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Jadę z wami na zlocik. Jeśli imprezka będzie taka jak ostatnio w Radomiu to czy tomaszu jedziesz cytryną? :polew: Gdzieś musimy wszyscy "skończyć"? Kocham Cię Kaśka :> :> :> :> :> :>
odzim Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 heja przeczytałeś wszystko bo jutro odpytka!! To tym bardziej nie mogę się doczekać. Tylko boję się na skoki spadochronowe zapisać, bo mogę w locie źle sie poczuć. :gwizdanie: e pitolisz za***ista sprawa!! pewnie ze nie :> :> :>
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Jadę z wami na zlocik. Jeśli imprezka będzie taka jak ostatnio w Radomiu to czy tomaszu jedziesz cytryną? :polew: Gdzieś musimy wszyscy "skończyć"? No jasne do Ciebie na panieńskie :kox: Tam wchodzą tylko kobiety i streapteazer. Bryńka pewnie będzie jak ją Ukcio puści to wam opowie. spoko mogę się zestriptizować ;D dla was Królowej wszystko :notworthy:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 00:07_________________________________________________ heja przeczytałeś wszystko bo jutro odpytka!! To tym bardziej nie mogę się doczekać. Tylko boję się na skoki spadochronowe zapisać, bo mogę w locie źle sie poczuć. :gwizdanie: e pitolisz za***ista sprawa!! pewnie ze nie :> :> :> no to ładuje od nowa rózowego
odzim Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 heja , chociaz nie wiem o co fodzi siemka, nie czytaj poprzednich, nic nie stracieś są wolne miejsca na zlot, przemysl to :> jezeli o mnie by chodzilo pojechal bym tylko dla ciebie ale nie stety nie mogę
Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 siemasz odzim, nic ciekawegio , zwykłe gawędziarstwo, jakies przechwalanki sie pojawiły i takie tam...mozna sobie darowac czytanie
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 o Kaśka albo przebiorę sie za Kobietę zawsze chciałem mieć piersi :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi