Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

NO i d*pa ja AUDI już nie mam ale myślę, że jak przyjadę to ze spota mnie nie wygonicie.??

Gofer,toż Twój pasek z grupy VAG wi,ęc jest :th:

Opublikowano

o jak fajnie będę mógł wpadać i nikt mnie nie pogoni że nie mam tych pięknych :audi:. :dance: :dance:

No jak chcesz to mogę Ci takie :audi: pozyczyć,mam gdzies takie w garażu, na spoty byś miał jak znalazł :>

Opublikowano

Gofer nic sie nie boj:) Michł pozyczy znaczek :audi: a ja naklejke A4:)): okleimy aska i bedzie gitara:):)[br]Dopisany: 20 Listopad 2007, 11:50 _________________________________________________tam mialo byc pasata ale gdzies zjadlo literki:D

Opublikowano

O jak fajnie i miło :> :> [br]Dopisany: Listopad 20, 2007, 11:36:42 _________________________________________________I jak tam szykuje się coś w Radomiu czy cisza??

Opublikowano

jesli chodzi o mnie to cisza kazdy weekend mam zajety do tego pracuje od pon-piatku i zdarza sie ze koncze nawet o 20 wiec ja raczej w najblizszym czasie odpadam:(:(:(:(

Opublikowano

Kurczę to szkoda.Zawsze można zrobić taki nocny spocik wieczorny mocno wieczorny ... Myślałem, że coś się wyszykuje bo akurat zjeżdżam na weekend :)

Opublikowano

no niestety u mnie weekendy to juz poza radomiem:(:( a na tygodniu czemu nie tylko ze najwczesniej 19:)[br]Dopisany: 28 Listopad 2007, 18:19 _________________________________________________dzis akurat wyjatkowo mam wolne:D:D

Opublikowano

Ja w piatek lecę na Litwę,no ale w niedziele juz jestem więc mozna coś zorganozowac.

Opublikowano

Ja jestem za. Pasuje mi sobota lub niedziela. :)

Opublikowano

No ja bym mógł wpaśc,to kiedy-sobota czy niedziela?

Opublikowano

Może być niedziela,miejsce stałe,godzina? :mysli: może 16-ta?