Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Dobra, czas na colgate Spadam BRY NOC squad oZiu
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Jestem! Miałem nie czytać, ale mi się mignęło, że mamy wizytację z Poznania, więc już się poświęciłem i zerknąłem na te banialuki. Madas i Kuredu, zorganizujcie cytrynówę na zlocie. Kaśka, na zlot oczywiście bierę Cytroneta. kurfa, znów nie mogę wysłać posta, bo cały czas napitalacie. no i mamy zaproszenie do nich na flaszkę szczerze to wolę ich niż Kielce w poznaniu na dworcu jeszcze nie ... ;D
Kaśka Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Kaśka, na zlot oczywiście bierę Cytroneta. To mnie bardzo ucieszyło. :> A może jeszcze jedziesz przez Warszawę, bo chyba nie chce brać tam tym razem swojego auta. Nawet tam nie ma Lidzbarka Warminskiego(nadal przyjemnie wspominam ten wyjazd). :kox: :kox:
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Michał :sexinbed: :boobs: :banan1: OBY NOC BYŁA UDANA I OWOCNA!
tomaszu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Chodźcie pojedziemy na zlot, urżniemy się cytrynówą, zdejmiemy majtki i będziemy się całować. Po cholere tak wszystko owijać w bawełnę!
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 Chodźcie pojedziemy na zlot, urżniemy się cytrynówą, zdejmiemy majtki i będziemy się całować. Po cholere tak wszystko owijać w bawełnę! :polew:
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Madas i Kuredu, zorganizujcie cytrynówę na zlocie. a pamietasz w Bukowinie jak mówiłeś że się ze mna cytynówki nie napijesz a ja sie chciałem zakładać że tak a póżniej przyszedł mój kolega Paweł :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Chodźcie pojedziemy na zlot, urżniemy się cytrynówą, zdejmiemy majtki i będziemy się całować. Po cholere tak wszystko owijać w bawełnę! k**wa miałem juz spać :polew: Zdejmowac majtki będziemy się całować :polew: Idę stąd, ja pier..le...
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 szczerze to wolę ich niż Kielce no ja myślę
tomaszu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 a pamietasz w Bukowinie jak mówiłeś że się ze mna cytynówki nie napijesz a ja sie chciałem zakładać że tak a póżniej przyszedł mój kolega Paweł :gwizdanie: No wiesz, takich szczegółów to Ty mnie nie pytaj. Nie wiem co było w Bukowinie, ale wiem co będzie w Pile. :th: Kaśka, przez Warsiawę też da radę.
Kaśka Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Chodźcie pojedziemy na zlot, urżniemy się cytrynówą, zdejmiemy majtki i będziemy się całować. Po cholere tak wszystko owijać w bawełnę! :polew: za***iście, możemy juz jutro jechać :> Jedziemy za tydzień????????????? Wreszcie nie owijamy :polew: :polew:
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 k**wa robi się ciekawie jakaś orgietka się szykuje, pier**le nie ide spać
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Chodźcie pojedziemy na zlot, urżniemy się cytrynówą, zdejmiemy majtki i będziemy się całować. Po cholere tak wszystko owijać w bawełnę! ooooooooooooo Stary mówisz i masz dla mnie bomba tylko jeszcze muszę swoje drzewo wyrąbać żeby nie jechało [br]Dopisany: 27 Maj 2009, 00:32_________________________________________________Kaśka ja Cie mogę zabrać nawet z ukrainy :naughty:
Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Chodźcie pojedziemy na zlot, urżniemy się cytrynówą, zdejmiemy majtki i będziemy się całować. Po cholere tak wszystko owijać w bawełnę! ooooooooooooo Stary mówisz i masz dla mnie bomba tylko jeszcze muszę swoje drzewo wyrąbać żeby nie jechało :polew:
Kaśka Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 a pamietasz w Bukowinie jak mówiłeś że się ze mna cytynówki nie napijesz a ja sie chciałem zakładać że tak a póżniej przyszedł mój kolega Paweł :gwizdanie: No wiesz, takich szczegółów to Ty mnie nie pytaj. Nie wiem co było w Bukowinie, ale wiem co będzie w Pile. :th: Kaśka, przez Warsiawę też da radę. Spoko tylko gdzieś musimy zabrać Przema, nie moge tak męża zostawić :>
tomaszu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Ozio, możesz do nas dołączyć, ale tylko w kagańcu.
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Nie wiem co było w Bukowinie, ale wiem co będzie w Pile. :th: ale jak się chcecie pobawić na lotnisku to w piątek picia za dużo nie polecam bo alkomacik będzie przed konkurencjami na lotnisku
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 Ozio, możesz do nas dołączyć, ale tylko w kagańcu. oZiO jak zwykle chętny na takie jazdy :>
Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Nie wiem co było w Bukowinie, ale wiem co będzie w Pile. :th: ale jak się chcecie pobawić na lotnisku to w piątek picia za dużo nie polecam bo alkomacik będzie przed konkurencjami na lotnisku konkurencje to my będziemy mieli w pokojach
Rekomendowane odpowiedzi