mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 Nie wiem co było w Bukowinie, ale wiem co będzie w Pile. :th: ale jak się chcecie pobawić na lotnisku to w piątek picia za dużo nie polecam bo alkomacik będzie przed konkurencjami na lotnisku ja tam wolę się napić
tomaszu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ale jak się chcecie pobawić na lotnisku to w piątek picia za dużo nie polecam bo alkomacik będzie przed konkurencjami na lotnisku Ja to i tak ciężarówką jadę, więc nie będę jeździł po lotnisku. ;( Kaśka, Przema też zgarniemy. :th:
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 k**wa już widzę piątkowy wieczór i sobotni poranek w PILE
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Nie wiem co było w Bukowinie, ale wiem co będzie w Pile. :th: ale jak się chcecie pobawić na lotnisku to w piątek picia za dużo nie polecam bo alkomacik będzie przed konkurencjami na lotnisku konkurencje to my będziemy mieli w pokojach ale wiesz że sa tylko jedynki wiec rozumiem że każdy sam ze sobą
Kaśka Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Kochani, jak zwykle poprawiliście mi na maksa humor. Zmykam do łóżeczka. Buziaki
Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Nie wiem co było w Bukowinie, ale wiem co będzie w Pile. :th: ale jak się chcecie pobawić na lotnisku to w piątek picia za dużo nie polecam bo alkomacik będzie przed konkurencjami na lotnisku ja tam wolę się napić ja tylko po to jade...no i jeszcze po cos...
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 Nie wiem co było w Bukowinie, ale wiem co będzie w Pile. :th: ale jak się chcecie pobawić na lotnisku to w piątek picia za dużo nie polecam bo alkomacik będzie przed konkurencjami na lotnisku ja tam wolę się napić ja tylko po to jade...no i jeszcze po cos... zerżnąć parę drzew
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Ozio, możesz do nas dołączyć, ale tylko w kagańcu. oZiO jak zwykle chętny na takie jazdy :> do bzykanka nie trzeba mnie 2 razy namawiać :gwizdanie: :gwizdanie: to co na zlot jedziemy juz jutro :gwizdanie: a dzisiaj nawalamy 500 stron :polew: Mówisz i masz:)) Bryńka mam patent!! Zostawiamy nasze drzewa razem w RAdomiu a my jedziemy razem do Piły?? Pasi?? kurfa już widzę piątkowy wieczór i sobotni poranek w PILE aż tyłek boli ??
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ja tam wolę się napić tylko nie siadaj do picia z Nikusiem bo nie idzie go przepić ostatnio skubany 8piw wypił i 0,7 wódki i jeszcze kulturalnie do domu poszedł :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 nam jedna jedynka na całe RFS + Kaśka starczy:) damy radę a jak nie to zawsze będzie cytryna!! Zaklepuje miejsce :gwizdanie: :gwizdanie:
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 aż tyłek boli ?? k**wa z fotela jebłem :polew: :polew: :polew: :polew:
tomaszu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Buziaki Słuchajta. Weźta ładną bieliznę, ogulta jajka i będziemy się gwałcić na zlocie.
Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Nie wiem co było w Bukowinie, ale wiem co będzie w Pile. :th: ale jak się chcecie pobawić na lotnisku to w piątek picia za dużo nie polecam bo alkomacik będzie przed konkurencjami na lotnisku ja tam wolę się napić ja tylko po to jade...no i jeszcze po cos... zerżnąć parę drzew :polew:Jam jest drwal
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 aż tyłek boli ?? kurfa z fotela jebłem :polew: :polew: :polew: :polew: a co myślałeś że nie odpiszę na Twojego mesedza:D??
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 ja tam wolę się napić tylko nie siadaj do picia z Nikusiem bo nie idzie go przepić ostatnio skubany 8piw wypił i 0,7 wódki i jeszcze kulturalnie do domu poszedł :gwizdanie: trzeba się będzie napić z każdym ...
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 Buziaki Słuchajta. Weźta ładną bieliznę, ogulta jajka i będziemy się gwałcić na zlocie. tomaszu że tak powiem oZiXiejesz
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Buziaki Słuchajta. Weźta ładną bieliznę, ogulta jajka i będziemy się gwałcić na zlocie. u mnie +1 to pinki może być ??) Tomaszu weź wiadro wazeliny!! bo bez poślizgu może być ciężko z Toba i Mc;/ ile Was osób jedzie całe RFS -3 osoby
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi