Gość Michał Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Dzisiaj meczyk będa emocje, po wygranej faworytów dopiero będzie wycinka drzew
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Mcm nie opłaca Ci się bo mój czas jest droższy :gwizdanie: :gwizdanie: Dzisiaj meczyk będa emocje, po wygranej faworytów dopiero będzie wycinka drzew a ja zaoram pole!!
Gość Michał Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Mcm nie opłaca Ci się bo mój czas jest droższy :gwizdanie: :gwizdanie: Dzisiaj meczyk będa emocje, po wygranej faworytów dopiero będzie wycinka drzew a ja zaoram pole!! hmmm,ale na moje ja Cię nie wpuszczę
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Mcm nie opłaca Ci się bo mój czas jest droższy :gwizdanie: :gwizdanie: Dzisiaj meczyk będa emocje, po wygranej faworytów dopiero będzie wycinka drzew a ja zaoram pole!! hmmm,ale na moje ja Cię nie wpuszczę Król może wejść na każde pole i każde jest niego:) Jak każę zaorać to zaorają i nikt mnie nie powstrzyma
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Dzieńdobry dzieci. mcm, opowiesz o co chodzi z tym kursem, ile kosztuje itp. to może i ja się skuszę.
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Jak Król i nie Król odwołuję wszystkie masowe imprezy przez najbliższe 16 dni >>a oto i przyczyna<<[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 11:38_________________________________________________ Dzieńdobry dzieci. mcm, opowiesz o co chodzi z tym kursem, ile kosztuje itp. to może i ja się skuszę. chyba 300 pln i leci 6 pktów raz na pół roku albo może 600 ale raczej 300 przynajmniej parę lat temu tyle było
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Oziu, podobno z zachodu idzie jakieś gradobicie i te sprawy. Uważajcie na swoje auta.
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Oziu, podobno z zachodu idzie jakieś gradobicie i te sprawy. Uważajcie na swoje auta. spoko dziś będzie w garażu :gwizdanie:chociaż jak by poszedł do kasacji to bym Btyńka przygarnął :gwizdanie: :gwizdanie:
wuju Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Oziu, podobno z zachodu idzie jakieś gradobicie i te sprawy. Uważajcie na swoje auta. kurfa a moj pod blokiem moze szpachla nie odpadnie
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 spoko dziś będzie w garażu :gwizdanie:chociaż jak by poszedł do kasacji to bym Btyńka przygarnął :gwizdanie: :gwizdanie: Co być przygarnął??
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 spoko dziś będzie w garażu :gwizdanie:chociaż jak by poszedł do kasacji to bym Btyńka przygarnął :gwizdanie: :gwizdanie: Co być przygarnął?? Twoją
Kaśka Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 siemka Madas :> jak Ci się podobała nasza wczorajsza ,,jazda" :gwizdanie: Mnie się bardzo podobała. Jeszcze nie mogę się przestać śmiać. :polew: :laghing2: Dzięki za to, że mnie przygarnęliście i bierzecie za swoją Normalnie doprowadziliście mnie do łez, a szczególnie Ozix.
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 siemka Madas :> jak Ci się podobała nasza wczorajsza ,,jazda" :gwizdanie: Mnie się bardzo podobała. Jeszcze nie mogę się przestać śmiać. :polew: :laghing2: Dzięki za to, że mnie przygarnęliście i bierzecie za swoją Normalnie doprowadziliście mnie do łez, a szczególnie Ozix. chwila chwila nie pamiętam Ażebym nadawał Ci prawa szlacheckie!! a co tam:P jak Królowa nie widzi to robisz raz dwa podpis na dole!
mcm Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Opublikowano 27 Maja 2009 Zapisałem się na 8 czerwca o godz. 15 kosztuje to 250zł i zbierają 6pkt.
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 ozio to naprawde fajny gosc. Szkoda tylko, ze lubi rozmawiac o meskich pupach, no ale skoro to lubi to trzeba dac mu sie rozkurczyc.
Kaśka Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 siemka Madas :> jak Ci się podobała nasza wczorajsza ,,jazda" :gwizdanie: Mnie się bardzo podobała. Jeszcze nie mogę się przestać śmiać. :polew: :laghing2: Dzięki za to, że mnie przygarnęliście i bierzecie za swoją Normalnie doprowadziliście mnie do łez, a szczególnie Ozix. chwila chwila nie pamiętam Ażebym nadawał Ci prawa szlacheckie!! a co tam:P jak Królowa nie widzi to robisz raz dwa podpis na dole! Zobaczymy czy po zlocie jeszcze będziecie mnie chcieli, jak tak, to wtedy zrobię podpis pełnoprawnie bez ukrywania się
Suli Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Zapisałem się na 8 czerwca o godz. 15 kosztuje to 250zł i zbierają 6pkt. A w Wawce kosztuje 300 stówki - i jeszcze do tego jakąś opłatę manipulacyjną naliczają
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 siemka Madas :> jak Ci się podobała nasza wczorajsza ,,jazda" :gwizdanie: Mnie się bardzo podobała. Jeszcze nie mogę się przestać śmiać. :polew: :laghing2: Dzięki za to, że mnie przygarnęliście i bierzecie za swoją Normalnie doprowadziliście mnie do łez, a szczególnie Ozix. chwila chwila nie pamiętam Ażebym nadawał Ci prawa szlacheckie!! a co tam:P jak Królowa nie widzi to robisz raz dwa podpis na dole! Zobaczymy czy po zlocie jeszcze będziecie mnie chcieli, jak tak, to wtedy zrobię podpis pełnoprawnie bez ukrywania się a jedziesz sama czy nie?! Jak sama to będziemy Cię chcieli :gwizdanie: może nawet na wyrąb lasu Cie zabierzemy z Michałem Zapisałem się na 8 czerwca o godz. 15 kosztuje to 250zł i zbierają 6pkt. A w Wawce kosztuje 300 stówki - i jeszcze do tego jakąś opłatę manipulacyjną naliczają jak zrobisz trasę Wawa-Radom i z powrotem za 50 zeta to zapraszamy :> Mojego kolegi z LO ojciec to prowadzi :gwizdanie: :gwizdanie: powiem żeby was usadził :kox:
Rekomendowane odpowiedzi