wuju Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 róbcie foty to sobie pooglądam akurat jak wczoraj spota nie było to musiałem siedzieć w radomiu 2h i szukac sobie rozrywek dla zabicia czasu
wuju Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 co poradzisz o ktorej wracacie? to sie może pościągamy bo może będę jutro w Poznaniu
tomaszu Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 o ktorej wracacie? to sie może pościągamy bo może będę jutro w Poznaniu Ja to jestem pijany, więc nie wiem.
kudalty66 Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 o ktorej wracacie? to sie może pościągamy bo może będę jutro w Poznaniu Ja to jestem pijany, więc nie wiem. spoko zlocik, pozdrawiam
wuju Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 o ktorej wracacie? to sie może pościągamy bo może będę jutro w Poznaniu Ja to jestem pijany, więc nie wiem. zdziwił bym sie jak bys nie był w końcu nie jadę e30 po które mieliśmy jechać ma za duze dziury w podłodze
tomaszu Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Ładnie tutaj natłukliście stron. My wracamy, więc zrobimy z Wami pożądek. :gwizdanie: :>
tomaszu Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 DZIĘKI RFS :good: Madasu, my również dziękujemy. Spisaliście się na medal. :th: :th: :th: Z resztą, zaraz idę do działu ogólnopolskiego..
tomaszu Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Jak samopoczucie? Myślę, że jakby mnie ktoś wykąpał i ogólił to nawet mógłbym się nadawać do ludzi.
odzim Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 dawac zdjecia chlopaki cenzura [; to daj bez cenzury , to byl zlot audi a4 czy co w końcu :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 pijemy ;D?? misiaczki :gwizdanie: Paanie, tylko nie to. Moje serducho musi najpierw wrócić do bezpiecznych obrotów. odzimie, Adrianek się postarał i szykuje dla nas konkretną galerię, więc cierpliwości. Możliwe, że jeszcze mu się ręce trzęsą, więc spokojnie.
odzim Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 odzimie[/b], Adrianek się postarał i szykuje dla nas konkretną galerię, więc cierpliwości. Możliwe, że jeszcze mu się ręce trzęsą, więc spokojnie. o na taka odp czekałem , a nie ze cenzura
oZiX Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 ;P to nie był zlot a4 ;d to był zlot pijaków i gawędziarzy brzuch mnie od śmiechu boli!!
Rekomendowane odpowiedzi