tomaszu Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 mokom, witojcie. :th: Pany, OTa zrobię, ale patrzcie na ten filmik. KOX
Gość Michał Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Zlocik zajebiaszczy Za rok trzeba powtórzyc, oczywiście większą ekipą Lecę się pakować i dalej w drogę...ku.wa
oZiX Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 ZLOT :kox: DZIĘKI RFS jak bym nie pojechał to byście się zamulali ;P
oZiX Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 kurde - z oziem sie nie poznalem poznałeś nawet nie wiesz:D macaliśmy się wczoraj przy ławkach powiedziałem że złą flagę mcm00 wysłałeś
tomaszu Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 jak bym nie pojechał to byście się zamulali ;P Byłaby porażka jakbyś przyjechał bez A... :gwizdanie: Powtórzę się, ale to był najlepszy zlot na jakim byłem. Nie ważne gdzie, ważne z kim. odzim, mokom, dział ogólnopolski się gotuje - może wkrótce ktoś wrzuci jakieś ciekawe zdjęcia.
nike21 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 kurde - z oziem sie nie poznalem poznałeś nawet nie wiesz:D macaliśmy się wczoraj przy ławkach powiedziałem że złą flagę mcm00 wysłałeś mcma kojarze ale Ciebie nie moge przykleic...
oZiX Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 jak bym nie pojechał to byście się zamulali ;P Byłaby porażka jakbyś przyjechał bez A... :gwizdanie: Powtórzę się, ale to był najlepszy zlot na jakim byłem. Nie ważne gdzie, ważne z kim. odzim, mokom, dział ogólnopolski się gotuje - może wkrótce ktoś wrzuci jakieś ciekawe zdjęcia. dlatego już na żadnego jej nie zabieram pitolę [; bez drzew jest lepiej![br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 22:39_________________________________________________ kurde - z oziem sie nie poznalem poznałeś nawet nie wiesz:D macaliśmy się wczoraj przy ławkach powiedziałem że złą flagę mcm00 wysłałeś mcma kojarze ale Ciebie nie moge przykleic... ehh poszedłem w trakcie rozmowy i powiedziałem że mu złą flagę dałeś :>
oZiX Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 e tam, nastepnym razem nadrobimy no i dlatego mówię że bez drzew tra jechać!
tomaszu Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 bez drzew? najki, Ty jeszcze nie znasz Ozia, więc rozumiem, że się zastanawiasz o co tak naprawdę chodzi...
Kaśka Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 e tam, nastepnym razem nadrobimy no i dlatego mówię że bez drzew tra jechać! Albo mieć takie które zajmują się samodzielnie sobą.
nike21 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 bez drzew? najki, Ty jeszcze nie znasz Ozia, więc rozumiem, że się zastanawiasz o co tak naprawdę chodzi... no dokladnie...[br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 22:46_________________________________________________ e tam, nastepnym razem nadrobimy no i dlatego mówię że bez drzew tra jechać! Albo mieć takie które zajmują się samodzielnie sobą. aaa w piatek sie zajmowala soba i dobrze sie to nie skonczylo...
oZiX Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 e tam, nastepnym razem nadrobimy no i dlatego mówię że bez drzew tra jechać! Albo mieć takie które zajmują się samodzielnie sobą. lepiej nei brać więcej alko można zabrać i jakieś fajne towary z drogi najki[; drzewo - z potocznego RFS-u osoba towarzyszącą. Mogą nią być ssaki z rodziny ludzkowatych płci damskiej lub męskiej :gwizdanie:
Kaśka Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 aaa w piatek sie zajmowala soba i dobrze sie to nie skonczylo... zupełnie nie wiem o co chodzi
nike21 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 juz sie domyslilem po poscie Kaski [br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 22:50_________________________________________________ aaa w piatek sie zajmowala soba i dobrze sie to nie skonczylo... zupełnie nie wiem o co chodzi no zostala sama bo ja troszke przeholowalem i byla mala awantura...
Kaśka Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 juz sie domyslilem po poscie Kaski [br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 22:50_________________________________________________ aaa w piatek sie zajmowala soba i dobrze sie to nie skonczylo... zupełnie nie wiem o co chodzi no zostala sama bo ja troszke przeholowalem i byla mala awantura... aha , no cóż tak też czasem bywa, życie
Rekomendowane odpowiedzi