tomaszu Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Q..a MAĆ oddam jmnika szorstkiego w dobra ręce !!!!!! :evil: dlaczego? zobaczycie na spocie moją maskę w BMW ;( ;( ;( ;( ;( Nie przejmuj się. Właśnie tak samochody nabierają charakteru. Patrzcie na to. O co tu chodzi?? http://www.youtube.com/watch?v=jIYSquchYg8&feature=related
odzim Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Brynia całkiem fajnie dzis wygladalas na spocie :gwizdanie:
mcm Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2009 cześć RFS co tam u Was a dzięki, żyjemy żyjemy, gości co jakiś czas mamy i jest OK
tomaszu Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 1h52min Dzięki za Spo(n)t(on)a Ty lepiej sprawdź poziom oleju w służbówce - lubi uciekać. cześć RFS co tam u Was Madasu, siemano, dawno Cię u nas nie było. Zorganizujcie się w któryś piątek i przyjeżdżajcie do Radumia na picce, piwo i kole.
mcm Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2009 1h52min Dzięki za Spo(n)t(on)a Ty lepiej sprawdź poziom oleju w służbówce - lubi uciekać. :polew:
Korzeń Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 1h52min Dzięki za Spo(n)t(on)a Ty lepiej sprawdź poziom oleju w służbówce - lubi uciekać. Podłapałem Celice na wylocie z R i tak kotłowaliśmy po 190 do samej Wwy, a tłoczno było. Na Al. Krakowskiej szyby w dół i tekst: "Dzisiaj zabrali by nam prawka" Olej ok, benzyny pół zbiornika :polew:
tomaszu Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Olej ok, benzyny pół zbiornika :polew: Rozumiem, że w Radomiu był pełny zbiornik??
wuju Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 nareszcie mam net w domu działo sie cos przez ostatni tydzień warto czyta?
Korzeń Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Olej ok, benzyny pół zbiornika :polew: Rozumiem, że w Radomiu był pełny zbiornik?? Yhy
Korzeń Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 5 odcinek Top Gear poświęcony jest autom RWD Uwielbiam ich humor...
tomaszu Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 chyba ze na spocie.. a mnie dawno nie było :gwizdanie: Nie piernicz, że dawno, bo byłeś tylko raz.
oZiX Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 tomaszu ze dwa go widziałem Michał ale naklejek klubowych i ramek już nie ma?? no i gazz;P
odzim Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 gaz juz Michał ma załozony mcm widzial i to Prince Holenderski więc da rade , a auto jest przeciez kazdy wie Bryniu ze za***iste i dlatego te dogrywki
Gość Michał Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Może i ma gaz,zaworu nie widziałem .
Rekomendowane odpowiedzi