oZiX Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 A moze bedę miał temat do Ciebie, zadzwonie po południu ;p tylko powiedz w którym mieście:D
Gość Michał Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 W naszym oczywiscie, nigdzie sie nie ruszam, najlepiej u nas na osiedlu
tomaszu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Uwaga, burza mózgów - jaki samochód dla ojca? Ma być nowy diesel z automatem. UWAGA! Ojciec nie lubi samochodów...
tomaszu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Audi, VW, Skoda z automatem DSG Ciekawe czy w Sterze można kupić Audi. Ojcu to by jakiś tam Touran pasował czy coś - wysoki, wygodny (szczególnie przy wsiadaniu), przestronny, tani (w porównaniu do Passata).
tomaszu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Q7 to za duży i za drogi, a Q5, hmm, ciekawe ile kosztuje.
Korzeń Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Q7 to za duży i za drogi, a Q5, hmm, ciekawe ile kosztuje. na wypasie 180 tysia sprawdzalem. a dla Taty nowy?
oZiX Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 kurde myślałem że usnę po drodze do radomia ;d[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 16:22_________________________________________________Cze Brynia co tam??:>
Madas Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 siemanko dawno mnie u Was nie było ... co słychać
mcm Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 oZiXu ta babka to z jakiej gazety była bo kumpel mówił, że mnie w jakiejś gazecie widział :?:
odzim Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 oZiXu ta babka to z jakiej gazety była bo kumpel mówił, że mnie w jakiejś gazecie widział :?: może CKM albo Playboy
tomaszu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Q7 to za duży i za drogi, a Q5, hmm, ciekawe ile kosztuje. na wypasie 180 tysia sprawdzalem. a dla Taty nowy? No właśnie, drogo - tatuś nigdy nie wyda tyle piniendzy na woza. A nowy, bo jemu od życia też się coś należy. Poza tym jakby nie było te 30-40 tys. km rocznie jeszcze zrobi.
mcm Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 oZiXu ta babka to z jakiej gazety była bo kumpel mówił, że mnie w jakiejś gazecie widział :?: może CKM albo Playboy mogła być bo niezła d*pa
tomaszu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Świat jest dziwny. Znajomy w moim wieku umarł na raka mózgu. ;(
mcm Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 rak to dziś choroba cywilizacyjna
oZiX Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 mcm echo dnia Tomaszu Twój ociec chce pseudo terenowy samochód :>??
Rekomendowane odpowiedzi