odzim Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 wuju a dlaczego chcesz w sterze robic to taniej nie mozna przeciez u ciebie rozrzad to ja bym załozył sam jak by mi sie chciało oczywiscie
wuju Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 wuju a dlaczego chcesz w sterze robic to taniej nie mozna przeciez u ciebie rozrzad to ja bym załozył sam jak by mi sie chciało oczywiscie nie to ze chce.. ale jak parę dziadów będzie różnicy to wolał bym miec wpisane w kompa to :gwizdanie: musze sie zorientować gdzie ile taka zabawa kosztuje a potem zobaczymy co mi (chyba przyszły) śfagier zaproponuje kolega z forum http://www.a4-klub.pl/smf/nowe_czesci_do_audi-t60608.75.html daje dobra cene na części i ma tez serwis.. może u niego sie zrobi.. czas pokaże
Gość Michał Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Bry Co wy Panowie, spać nie możecie?
wuju Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Co wy Panowie, spać nie możecie? :decayed nie
Gość Michał Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 ahhh, młodosc... nie to co my ryczące 30-stki, co usypiają na kanapie o 21 :gwizdanie: taa...i co niektórzy slepną ;(
wuju Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 taa...i co niektórzy slepną ;( marudzisz :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 taa...i co niektórzy slepną ;( marudzisz :gwizdanie: Wuju, nie neguj tego co mówi starszyzna...
oZiX Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 zief Jak zwykle. takie życie na bidzie;P
wuju Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Wuju, nie neguj tego co mówi starszyzna... tak tato qrfa ale macie szoferów w Radomiu.. nie można sobie spokojnie do M1 pojechać.. od razu musza człowiekowi w d*pę wjechać całe szczęście ze delikatnie :gwizdanie:
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2009 ja dziś swoją uratowałem, ale za mną dwa się pokiereszowały uff ...
tomaszu Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 qrfa ale macie szoferów w Radomiu.. nie można sobie spokojnie do M1 pojechać.. od razu musza człowiekowi w d*pę wjechać całe szczęście ze delikatnie :gwizdanie: Przyjechał taki szofer z Kozienic i zara rabanu narobił.
Rekomendowane odpowiedzi