poziek Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Goodyear UltraGrip 7+; miałem w Evce i naprawdę rewelacyjnie się jeździło w taką pół zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Są tylko trochę głośne ze względu na bieżnik "V". Obecnie mam te Nokiany i po zeszłym sezonie jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Dobra, Conti odrzucam, bo podobno szybko się ścierają.. Zostaje Nokian i GY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 http://www1.adac.de/Tests/Reifentests/Winterreifen/default.asp?ComponentID=4919&SourcePageID=8762[br]Dopisany: 05 Październik 2009, 23:59_________________________________________________osobiscie bym brał te Hankook Icebear W440 ze wzgledu na bieznik beda cichutkie [br]Dopisany: 06 Październik 2009, 00:00_________________________________________________http://www.oeamtc.at/refresh/frameset.php?p=http://www.oeamtc.at/netautor/html_seiten/reifentests/winter_2009/205_55R16H/index.html[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 00:02_________________________________________________chociaz milem kiedys tecar i byłem mega zadowolony z trakcji ale były troche glosne[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 00:05_________________________________________________ Dobra, Conti odrzucam, bo podobno szybko się ścierają.. Zostaje Nokian i GY. nokian raczej odpadaja wiec z twojego wyboru zostaja GY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 nokian raczej odpadaja wiec z twojego wyboru zostaja GY Właśnie przed chwilą zamówiłem GY. UWAGA, PILNA SPRAWA! Ma ktoś możliwość pożyczyć lawetę na przyczepce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 nokian raczej odpadaja wiec z twojego wyboru zostaja GY Właśnie przed chwilą zamówiłem GY. UWAGA, PILNA SPRAWA! Ma ktoś możliwość pożyczyć lawetę na przyczepce?? dla mnie też;P?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 dla mnie też;P?? Taaa, zamówiłem Ci Dymbice Frigo 165, 13", dobre będą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Siema. Będzie ktoś na spocie w piątek bo się szukuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 6 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 nokian raczej odpadaja wiec z twojego wyboru zostaja GY Właśnie przed chwilą zamówiłem GY. UWAGA, PILNA SPRAWA! Ma ktoś możliwość pożyczyć lawetę na przyczepce?? mam lawete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 mam lawete Już nieaktualne, ale dzięki. :th: Siema. Będzie ktoś na spocie w piątek bo się szukuje? Niestety mnie nie będzie, bo mam w tym czasie kawalerskie kumpla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 mnie też nie;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 7 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 to chyba nikogo nie będzie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 ja moge byc tylko zeby jeszcze ktos wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 7 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 ja moge byc tylko zeby jeszcze ktos wpadł no to może ja wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 no to może ja wpadnę Do Radómia w pióntek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 7 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 no to może ja wpadnę Do Radómia w pióntek? tja ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Tja, chyba pójdę spać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 To ja se wroce wczesniej cala warszafka bedzie wyjezdzac a ja bede wjezdzac. ufff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubcio1980 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Witam!!!Kolega Michał mnie zapraszał i chętnie was odwiedzę.Mam pytanko.Będzie w ten piątek ktoś kto montował światła polifty.Jestem w trakcie i miałbym parę pytań.Dajcie znac bo na razie widzę że niewiela chętnych na ten piątek,a mam małegio bąbla i u mnie też z czasem ciężko...Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 daleko jest to wasze miejsce spotkania od ul.Koziennickiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi