mokom69 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 a ja ide właśnie spać więc Dobrej życze wszystkim:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 a ja spię bo dzis o 4 rano na słomczyn jechałem A było coś na tym słomczynie?? Ja wczoraj byłem na giełdzie w kielcach - kolega szuka cieniasa dla żony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 a ja spię bo dzis o 4 rano na słomczyn jechałem A było coś na tym słomczynie?? Ja wczoraj byłem na giełdzie w kielcach - kolega szuka cieniasa dla żony. było było ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 a co?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubcio1980 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 mcm wiem że masz bo byłem w piątek i gadaliśmy,żeTobie ktoś montował.Szukam kogoś ,kto to robił sam ,bo mi piny nie pasują.Mam już wsszystko prócz tego i strasznie się pale do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 a co?:> człowieku, samochody, części, psy, koty, żarcie, rowery, motory, quady... mydło i powidło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 a co?:> człowieku, samochody, części, psy, koty, żarcie, rowery, motory, quady... mydło i powidło a czołgi były [;??[br]Dopisany: 12 Październik 2009, 15:23_________________________________________________kutwa w środe ma padać śnieg;/ Tomaszu masz możliwość dowiedzenia się ile za te zimówki na 15'' i 16'' ??:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 a co?:> człowieku, samochody, części, psy, koty, żarcie, rowery, motory, quady... mydło i powidło a czołgi były [;??[br] były dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 kutwa w środe ma padać śnieg;/ Tomaszu masz możliwość dowiedzenia się ile za te zimówki na 15'' i 16'' ??:> Oziu, daj maila na PW to Ci coś wyślę. A tym, że ma padać to się nie przejmuj, bo to podobno tylko jeden dzień i później znów ma być ciepło. Jeszcze się nie gorączkuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 poszło :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 poszło :> Co poszło jak nic nie dostałem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 bo dziwny jesteś ale na razie się wstrzymam bo może auto zmienię;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 bo dziwny jesteś ale na razie się wstrzymam bo może auto zmienię;P Ty jesteś dziwny, bo mówiłem PW, a Ty mi maila wysłałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 no bo chciales meila na pw:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 no bo chciales meila na pw:P Nieważne - maila dostałeś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Mam pytanie, czy ktoś z was ma mozliwośc podłaczenia BMW pod komputer i wykasowania inspekcji serwisowej? Przyjedź w piątek na spota - wszystko da się zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 tja ... pojdziesz do chłopaków z BMek to ci chipa na miejscu zrobią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Czy ktoś zna kawałek z tej reklamy i wie jak się nazywa? Oczywiście mowa o muzyczce ze słuchawek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 tja ... pojdziesz do chłopaków z BMek to ci chipa na miejscu zrobią beemki sie ostatnio w czwartki spotykają... oj, jakbyś bywał na spotach to byś wiedział, że jednak w piątki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 ta ciekawe kto asfaltuje pod billa parking co piatek w tajemnicze kregi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi