oZiX Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 no jak pytałeś czy sie z tobą umowie to ci kopsnąłem cos na odczepnego :polew: :polew: jesteś pewny, że nikt inny nie loguje się na twoje konto ?? :gwizdanie: według regulaminu jest to niedopuszczalne i karalne!! właśnie :naughty: :naughty: sam sobie wymierzysz karę czy potrzebujesz pomocy ??
wuju Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 no jak pytałeś czy sie z tobą umowie to ci kopsnąłem cos na odczepnego :polew: :polew: jesteś pewny, że nikt inny nie loguje się na twoje konto ?? :gwizdanie: a ty? 1-szy do mnie napisałeś :gwizdanie: wuju dałeś mu kosza?? jak mogłeś :bicz3: :bicz3: normalnie :>
tomaszu Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Wesołości ludzie. Piszcie kto będzie na pasterce.
tomaszu Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 o której?? zadzwoń Myślę, że będę ok 22:00
oZiX Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 :>[br]Dopisany: 24 Grudzień 2009, 20:52_________________________________________________cześć Brynia[; najedzona:D??
Korzeń Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 no po domu to jeszcze sankami nie jeździłem
oZiX Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 sorka PAny że tak wcześnie się zawinąłem ale ja od 5 na nogach;/ ale pasterka :kox:
tomaszu Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ale się wczoraj opiłem. Chyba byłem wzorowym pasterzem.
oZiX Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 hehe a o której wróciliście ? ja dziś nie mogłem się zwlec[br]Dopisany: 25 Grudzień 2009, 12:20_________________________________________________Brynia widzieliśmy Twoją starą padakę
tomaszu Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 hehe a o której wróciliście ? ja dziś nie mogłem się zwlec O godz. 04:55 pisałem smsa do koleżanki, a pamiętam, że wtedy jeszcze byłem na garbarni. Pociągneliśmy zdrowo. W pewnym momencie zacząłem sie rozglądać, bo jakoś cicho się zrobiło i okazało się, że na placu stoją tylko dwa samochody - mój i Jarka.
tomaszu Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 kurffa nic mi nie mów o tej ciężarówce, u mnie po chałupie z rana drze ryja cięzarówka Chuck
oZiX Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ale się wczoraj opiłem. Chyba byłem wzorowym pasterzem. łojoj....ale mnie baniak łupie cześć najedzona i opita :kox: :kox: a teraz przykładme mcm-a bawię się koparką zdalnie sterowaną :kox: :kox: układam klocki Duplo i Puzle, ładujemy domino na ciężarówkę typu Tonka i jest za***iście :kox: :kox: kurffa nic mi nie mów o tej ciężarówce, u mnie po chałupie z rana drze ryja cięzarówka Chuck jak by tatuś tak nie przebalował to by nie przeszkadzało ;D
tomaszu Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Chce mi się koli, a nie mam w domu. Czy myślicie, że mogę wsiadać za kierownicę i jechać do sklepu?? :>
wuju Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Chce mi się koli, a nie mam w domu. Czy myślicie, że mogę wsiadać za kierownicę i jechać do sklepu?? :> lajtowo
Hugo Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Chce mi się koli, a nie mam w domu. Czy myślicie, że mogę wsiadać za kierownicę i jechać do sklepu?? :> Idź do garażu po jakiś odrdzewiacz.Dosypiesz cukru i na jedno wyjdzie
Rekomendowane odpowiedzi