tomaszu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Chociaż nie wiem co to znaczy ta proca... Tomek, z procy nie strzelałeś? No chyba nie.
Zaleczeq Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jak to nie jak tak można Dziewczyny zaraz wpadna na forum to Ci szybko wytłumacza :tongue4:
tomaszu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Dziewczyny zaraz wpadna na forum to Ci szybko wytłumacza :tongue4: To dobre jest.
Zaleczeq Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Tak tak kunsztowne i zacne :polew:
tomaszu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 na forum to tylko teoria :gwizdanie: Zawsze najpierw są wykłady teoretyczne, a później ćwiczenia. Oby do spota..
tomaszu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 i tam.. Nie zapisałbyś się na taką podyplomówkę ze strzelania z procy??
tomaszu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 chętnie, ale bez zbędnej i czasochłonnej teorii Wykłady nigdy nie były obowiązkowe. Najważniejsze to zaliczać ćwiczenia.
tomaszu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 otóż to czas poszukać jakieś dobrze wystrugane proce No przecie so - Brynia i Kaśka. A jak nie będą chętne to nam Zaleczeq coś załatwki. Po avatarze widać, że chłopak ma dojścia.
tomaszu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Znam jedną która spełnia kryteria, nogi od samej ziemi....... :slina: Od samej ziemi?? No to dawaj ją na warsztat.
mokom69 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Znam jedną która spełnia kryteria, nogi od samej ziemi....... :slina: Od samej ziemi?? No to dawaj ją na warsztat. Ty z nią postrzelasz definicje a ja sprawdzę jej wiedze w praktyce jak nie będziecie dawać rady to i ja moge wam pomóc w rezaniu :kox:
tomaszu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 O k**wa, umarłem - komentarz pod filmem. :polew:
tomaszu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Brynia AWD :polew: Łahahahaha. :polew:
tomaszu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Weźta pokasujta te posty zanim Brynia wróci. :decayed:
tomaszu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Brynia i jej nerwowe pierdzioszki:) moja ukochana klacz z HArendy:) Jestem jej byłą opiekunką z poprzedniej stadniny w jakiej była zanim kupił ja brat Jarka:) Dobrze sie nia zajmuj bo to wspaniała i kochana klacz:) Fajnie by było jakbys od czasu do czasu napisała mi co u niej:) Pozdrawiam
tomaszu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Rozjuszyła nas nasza klacz zwana Brynią.
Rekomendowane odpowiedzi