Kaśka Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 chyba dla nas co innego znaczy Wawel... Ja po prostu nie przywiązuję wagi do takich pierdół. To są "sprawki" Oziu. A ja się z Oziem zgadzam w 100% miejsce Kaczyńskiego jest w Warszawie albo Gdańsku, a nie na Wawelu.
tomaszu Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Cały czas te kłótnie i awantury, kłótnie i awantury. Najprawdopodobniej pochowają go w Wawie. No ale czy to takie ważne dla nas?? Lepiej pogadać o
Korzeń Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Pany! moze mi ktos dzisaij obejrzec te fure? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10502824
mcm Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Najprawdopodobniej pochowają go w Wawie. No ale czy to takie ważne dla nas?? na 100% na Wawelu [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 09:52_________________________________________________ Pany! moze mi ktos dzisaij obejrzec te fure? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10502824 143 to chyba nie realny przebieg
odzim Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Pany! moze mi ktos dzisaij obejrzec te fure? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10502824 miałem Ci podjechac obejrzec ale na zdjeciu widac ze skóra nowa na fajerze , odklejona tapicera na konsoli blisko wywiewu takie rzeczy to po 2setkach zaczynaja sie robic nie warto nawet czasu marnować - z radomia fur sie nie kupuje chyba ze od znajomka a tu cytat z ogłoszenia "AUTO SPROWADZONE DO SZWAJCARII OD PIERWSZEGO WŁAsciciela" :polew: , sprzedajacy nawet polskiego nie zna
Korzeń Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Pany! moze mi ktos dzisaij obejrzec te fure? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10502824 miałem Ci podjechac obejrzec ale na zdjeciu widac ze skóra nowa na fajerze , odklejona tapicera na konsoli blisko wywiewu takie rzeczy to po 2setkach zaczynaja sie robic nie warto nawet czasu marnować - z radomia fur sie nie kupuje chyba ze od znajomka a tu cytat z ogłoszenia "AUTO SPROWADZONE DO SZWAJCARII OD PIERWSZEGO WŁAsciciela" :polew: , sprzedajacy nawet polskiego nie zna :notworthy: :notworthy:
tomaszu Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Same śpece na tym forum. Dla mnie to nówka sztuka. :>
tomaszu Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 o dupeczkach byś chciał tylko gadac? No tak - najłatwiej jest gadać o swojej specjalności.
mcm Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 o dupeczkach byś chciał tylko gadac? No tak - najłatwiej jest gadać o swojej specjalności. :polew:
wuju Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 No tak - najłatwiej jest gadać o swojej specjalności. łehehehe , no tak...dupeczzki to Twoja specjalnośc, może nam strzelisz na spocie jakiś wykładzik? :polew: [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 16:00_________________________________________________jebaka
odzim Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 michał nie gadaj jak bys sam fur nie przyprowadzał to która w radomiu bys wział a nawet w POLSCE bo ja żadnej jak bym jej nie widzial jak z lawety zjeżdża
odzim Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 no tak to nie jest trudność kupic drogo auto
mcm Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 to już jest ku***a chyba niedorzeczność: http://www.tvn24.pl/-1,1652186,0,1,strzaly-tuz-po-katastrofie,wiadomosc.html w komentarzach: "rosjanie chodzili i dobijali tych co przeżyli..." - skąd ku***a ludziom takie pomysły się rodzą w głowach :wallbash:
mcm Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 taa, przed chwilą w tv mówili ze to były wystrzały amunicji funkcjonariuszy BOR podczas pozaru samolotu ku***a to mogło być dużo więcej, dezodoranty, amunicja, butelki, palące się podzespoły samolotu ... :wallbash: a ludzie już teorie spiskowe sieją kórwa co za naród :wallbash:
mcm Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 już takie głosy słyszałem, wczoraj w wawie czekałem w poczekalni i dziadki o tym gadały ...
oZiX Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 21:08_________________________________________________tera pierdolnie ktoś bombkę na Kraków i będzie pozamiatane na całym świecie :gwizdanie:
mcm Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 21:08_________________________________________________tera pierdolnie ktoś bombkę na Kraków i będzie pozamiatane na całym świecie :gwizdanie: co niektórzy tak myślą ... :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 hehhe...ale byłby numer ta koniec świata...[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 21:14_________________________________________________ [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 21:08_________________________________________________tera pierdolnie ktoś bombkę na Kraków i będzie pozamiatane na całym świecie :gwizdanie: qrde, jak czytali listę kto ma być to .....pomyslałam o tym.......jak oni muszą ten Kraków zabezpieczyć....bo faktycznie.... no w Watykanie na pogrzebie JP2 im się udało to może i tu w tym mega cywilizowanym świecie się uda :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi