odzim Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 a niech spoczywają w spokoju , ale może sie pomylą i ich w jamie smoka położą :gwizdanie:
odzim Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 już dajcie spokój..niech to się już skończy nie lubiłem tego Dziwisza a teraz to juz mi jako metropolita krakowski podpadl cakowicie , jest przeciez rozdzielnosć panstwa z kosciolem a on to miesza jak tylko może pcha sie do wladzy i tyle i pewnie pieniadz zaważył nad tym ze Lecha tam pochowaja bo kurii grosz jakis wpadnie
tomaszu Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Już mi się nawet telewizora nie chce włączać, bo tam już się kłócą.
Korzeń Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Panowie i Królewno do usłyszenia 3 maja 3maj się gdzie wybywasz? lecę zza ocean, rano mam byc na Okęciu :wallbash: http://wiadomosci.wp.pl/gid,12175813,title,Wulkan-sparalizowal-ruch-lotniczy-nad-Europa---zdjecia,galeria.html
tomaszu Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 lecę zza ocean, rano mam byc na Okęciu Wow, super. Może znajdzie się jeszcze jakieś miejsce??
Korzeń Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 lecę zza ocean, rano mam byc na Okęciu Wow, super. Może znajdzie się jeszcze jakieś miejsce?? na Wawelu? :polew:
odzim Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 lecę zza ocean, rano mam byc na Okęciu Wow, super. Może znajdzie się jeszcze jakieś miejsce?? na Wawelu? :polew: powiemy ze byłeś lokalnym patryjotą , w myśl zasady dzialasz lokalnie myslisz globalnie - i moze tam cos znajdą , oczywiscie musisz zginąć w katastrofie bo inaczej to nie da rady
Korzeń Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 lecę zza ocean, rano mam byc na Okęciu Wow, super. Może znajdzie się jeszcze jakieś miejsce?? na Wawelu? :polew: powiemy ze byłeś lokalnym patryjotą , w myśl zasady dzialasz lokalnie myslisz globalnie - i moze tam cos znajdą , oczywiscie musisz zginąć w katastrofie bo inaczej to nie da rady Skoro tak ma być to chciałbym powiedzieć że bardzo kocham A. :gwizdanie: :>
odzim Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 lecę zza ocean, rano mam byc na Okęciu Wow, super. Może znajdzie się jeszcze jakieś miejsce?? na Wawelu? :polew: powiemy ze byłeś lokalnym patryjotą , w myśl zasady dzialasz lokalnie myslisz globalnie - i moze tam cos znajdą , oczywiscie musisz zginąć w katastrofie bo inaczej to nie da rady Skoro tak ma być to chciałbym powiedzieć że bardzo kocham A. :gwizdanie: :> ciekawe , napisz cos wiecej
tomaszu Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Skoro tak ma być to chciałbym powiedzieć że bardzo kocham A. :gwizdanie: :> Ale którą?? My też je kochamy i nie chcemy ginąć w katastrofie... [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 05:10_________________________________________________O kurna, już mam pomysł na ściankę za telewizorem.
tomaszu Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 piąteczek :> :> :> Taaa :> Brynia, weź laptopa na spota to se zdjęcia zgram.
tomaszu Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ale numer, szkoda że nie moge przerzucić fotki z telefonu na tym kompie, mam identyczna ścianę w pracy, zielona z drewnianą listwą , identyczna jak na fotce Ja tam wcześniej pracowałem...
tomaszu Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 słyszałam że wracałes z Pionek...z 3 bolndynami na pokładzie To prawda. Ale na pokładzie tego, z kim się mijałem też były niezłe sztuki.
mcm Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 co, Ukcio znowu z d*pami kursuje
tomaszu Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 wiem ....mówił mi :gwizdanie: :polew: Tak zapierdzielał, że w ostatniej chwili go zobaczyłem. Jeszcze przez komórę gadał. :>
oZiX Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Brynia nie polecisz mówią w TV że dopiero prawdopodobnie w czwartek będzie można z Pl wylecieć
Rekomendowane odpowiedzi