odzim Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 wydłub z puchy to co tam jest ,moge ci dac namiar to sprzedasz , mam goscia który płaci 140 pln od kilograma z diesla za wnetrznosci a jak bys chcial rurke wkladac to wiecej za całego kata , ja z golfny wydlubalem 1,5 kilo 200pln wpadło - 40 bo w golfie trzeba bylo ciac i spawac ale w a4 odkreca sie wszystko przynajniej w 110 tdi bo 3 katy juz tak robilem , turbo ma lzej a portfel grubszy sie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubcio1980 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Miło słyszec.Wpadne w piątek to pogadamy.Powinienem znaleśc chwilkę.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 JEST JESZCZE 12 WOLNYCH MIEJSC NA ZLOT LETNI W JAROSŁAWCU LOTNISKO ZAŁATWIONE,NIE POZWÓL ŻEBY OMINĘŁA CIĘ TA IMPREZA http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=137530.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 co sie stało z naszymi stronami mialem wrazenieze juz 1600 było czy tylko mi sie tak wydawalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 może po przenosinach na nowy serwer coś się popierdzieliło :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 może po przenosinach na nowy serwer coś się popierdzieliło :gwizdanie: może więcej na stronie albo ktoś konto skasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 no ale kojarzycie ze bylo chyba 1615 czy jakos tak [br]Dopisany: 28 Lipiec 2010, 23:39_________________________________________________siema michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubcio1980 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Było było i coś się spierdzieliło.Odzim masz jakiś namiar na magika który wydłubałby mi kata?Nie wiem czy mi się uda wpaśc jutro,chyba że będziesz na 19.Muszę szybko wracac o chałupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 ulica wierzbicka za torami po lewej stronie za południem w trablicach ,tanio zrobi około40 pln [br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 17:49_________________________________________________ale kto KASUJE POSTY , moze admin jakis mi odpowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubcio1980 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Dzięki za info.Jak wydłubie zgłoszę się po namiar do skupowacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borelli Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 czy imprezki jeszcze są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 czy imprezki jeszcze są czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 pozdro 4 ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 dzisiaj niestety na spocie mnie nie bedzie i Majkiego tez bogadalem z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSeL Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Jak by co to ja wpadnę na spota może ktoś będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 ja miałem najazd rodzinki z kraju i się trochę wstawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubcio1980 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Odzim daj namiar na skupowicza bo byłem dziś w Twoim miejscu ale chcą 100 a nie 40.I tak wyjdę na 0 więc chyba się skuszę.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 ode mnie wzieli 40 i to nową złączke zakupilem , dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi