mcm Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Do auli też nie trafili a ty gdzie zniknąłeś :?: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 toż ci mówiłem od razu ze od 21 jestem w rosie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSeL Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Do auli też nie trafili a ty gdzie zniknąłeś :?: :gwizdanie: Zgarnąłem Piątkowo trzynastkowy przypal z tą flaszką co ją przyniosłem I przeniosłem się z baletem do Auli tu zawsze jest ktoś znajomy... Średnio było i koło 3 to już do domu jechałem na dodatek kapcia złapałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Do auli też nie trafili a ty gdzie zniknąłeś :?: :gwizdanie: Zgarnąłem Piątkowo trzynastkowy przypal z tą flaszką co ją przyniosłem I przeniosłem się z baletem do Auli tu zawsze jest ktoś znajomy... Średnio było i koło 3 to już do domu jechałem na dodatek kapcia złapałem... :kox: :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSeL Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 No przyszło po mnie aż 3 ochroniarzy :polew: Bali sie ze w pojedynkę to wp***dol dostaną :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 ja chodzilem z jakas flaszka i gdzies ja potem zgubiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSeL Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Nie mów że nie pozwolili wam jej wypić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 nie wiem , cos było nie halo , ale nie pamietam juz [br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 17:08_________________________________________________a kto pamięta gdzie przed g2 została ukryta flaszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSeL Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Żuliki już dawno ją wyniuchały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Trzeba było mape zrobić do miejsca, w którym zostawiliśmy wódkę. Ja jeszcze dziś umierałem po piątku, ale warto było.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 nooo,fajnie tak się z wami poszlajać.......... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 ja może za tydzień jaką drogę wybrać do Pragi? na Opole > Kudowa-Zdrój czy Wrocław > Jakuszyce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 kurcze,gdybym wiedział,znaczy gdybym "kontaktował" to byśmy po nia wrócili Z tego co kojarzę to my z odzimem później szukaliśmy tej wódki, ale nie udało się znaleźć. Poza tym wczoraj jak z odzimem gadałem to coś się nie zgadzało, bo ja byłem przekonany, że wódka leży w krzakach przy G2, a odzim mówi, że przy Fanaberii.. hmm. Tak czy siak w piątek można zrobić jakieś poszukiwania zaginionej arki - o ile własnie nikt jej nie wyniuchał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 najpierw leżała w krzakach pod G2 i ją znaleźliśmy, a pod Fanaberią zniknęła mi z oczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 siema ukciu [br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 12:31_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 ty faktycznie, pod Fanaberią ją tam włożyliśmy i Jarek gdzieś pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 ty faktycznie, pod Fanaberią ją tam włożyliśmy i Jarek gdzieś pojechał A no ta, przecie Jarek mi mówił.. :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 no tak -chyba nawet ja ją tam wkładalem do bagażnika ,cos mi sie kojarzyło ze do jakiegos auta włozyłem ale potem mysle sobie do jakiego jak my zadnego nie mielismy bo taxą latamy ,ten cubing by radom troche sie nie udał bo tylko majki i dziołchy wchodziły do lokali bo nas pijakow nie chcieli wpuszczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSeL Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 To o której wy byliście w tej auli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi