eSeL Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Po 3 to ja już robiłem zjazd Dobrze że do auli zawsze można wpaść nawet późną nocą Marcin ładny ten sharan widziałem go na necie... Dałeś rade po tym balecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 u mnie zaczyna wiać i błyskać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 [br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 21:20_________________________________________________ale pierdolnęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 pradu nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 a ja mam [br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 23:31_________________________________________________nuda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 09:30_________________________________________________jak tam Aga majki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 nasz klimat się każdemu podoba... [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 09:35_________________________________________________kto raz z nami ten zawsze z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ucinac łapy :gwizdanie: Siema Ukciu [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 12:26_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 a tego nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 pies był nawalony czy pani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Dobra suka nie jest zła. majki, pozdrów Agniechę. Powiedz, że zabierzemy ją na balet jeśli się zarejestruje. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 sam sobie ją pozdrowisz..na balecie No ale to zarejestruje się czy nie?? PS. Oficjalnie ogłaszam, że już się przeprowadziłem. Nie mam jeszcze lodówki, ale jak trzeba to zimne piwo mogę mieć, więc zapraszam! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 siema, rozmawiałem dzis z agniechą i uz wiem jak flacha znalazla sie u Jarka ---po prostu mcm pogrzebal przy zamku w bagarzniku jarka otworzyl go i tam flacha wyladowała - :oklaski: MCM a tak po za tym to cos wspominala o balaecie w sobotę ,a i taka dziewczyna co z nia pracuje mówi tak do niej ale musiało byc niezle jak sroda jest a ty jeszcze o tym gadasz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 byłem wczoraj w Jankach srednia w obie strony na 189km wyszla 148km/h spalanie 8,2 ON wciagnął skubaniec ale miałem zawodników do jazdy to sie i jechalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 nie wiem czy kopci bo w lusterka nie musze sie patrzec no chyba zeby zobaczyc jak punkcik znika w parę sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 mało tego takie blaszki z rury wylatywały,jakby łopatki czy coś a jak tam mój bike? :gwizdanie: umyty w stodole stoi , w piątek Ci podrzucę , bo teraz Paulina lata golfem bo Polo u kudłatego a Ja moją kozą latam do roboty [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 19:11_________________________________________________czytaliscie http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/holek-w-bmw,1519890 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Paweł, nieźle to mało powiedziane a pamietacie,ze Aga ma niebawem urodzinki [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 19:03_________________________________________________mcm,wszystko jasne,wiadomo po co tak często do "rajchu" latasz...capcarapcap latało się trochę w tym fachu.PS sharanik poszedł klient się nawet nie przejechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 20:39_________________________________________________klient New Beatla szuka dla córki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 szukam może pojade w przyszłym tygodniu z ojcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi