Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Uwaga: oszust na forum! (niestety)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

napisał że zwróci kasę czy paczkę wyśle jeszcze raz[;?? ciekawe kto dostał wasze jarzma :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

standardowe tlumaczenie :) zobaczymy na razie stara sie ze mna dogadac :) wiec moze beda z niego ludzie :decayed:

Gość grzesiekA4
Opublikowano

panowie nikt nie dostał tych jarzm...

sprawa wyszła jak wyszła miałem ogromne kłopoty rodzinne nie miałem głowy do tego zeby sie zjam owac jakimis jarzmami... strata kogos bliskiego z rodziny wywalila mi wszytsko do góry nogami, wiec z góry PRZEPRASZAM ZA ZAMIESZNAIE I ZARAZ BEDE WSZSYTKO REGOLOWAL Z KOLEGAMI....

Opublikowano

Czy warszawa cos pomoze czy mamy liczyc na siebie ?

Adamooo pojedzie.. i będzie wp***dol na miękko :kox::polew: :polew: :decayed:

he ja nikogo nie bije :sorry:

Opublikowano

sprawa wyszła jak wyszła miałem ogromne kłopoty rodzinne nie miałem głowy do tego zeby sie zjam owac jakimis jarzmami... strata kogos bliskiego z rodziny wywalila mi wszytsko do góry nogami, wiec z góry PRZEPRASZAM ZA ZAMIESZNAIE I ZARAZ BEDE WSZSYTKO REGOLOWAL Z KOLEGAMI....

grzesiek...

ja rozumiem wszystko

no ale jeden sms krotki do kolegow zalatwilby sprawe, nie uwazasz?

Opublikowano

trudno w to uwierzyć ale zobaczymy jak sprawe załatwisz :gwizdanie:
Opublikowano

no to jak tak się działo to trzeba było poinformować i nie "sprzedawać" tego samego towaru dla x osób... i dla mnie teraz to tylko wymówka ... żeby uniknąć odpowiedzialności
Opublikowano

mam znajomego który wisi mi od 2 lat kasę , uśmiercił już pół swojej rodziny...

dobry patent , na litość...

jeszcze ten ton , jakieś jarzma... :wallbash:

ale wystawić kolejne ogłoszenie umiałeś , ściemniacz i tyle...

Opublikowano

moje zdanie takie jechac...dobrze :baseball: :baseball: :baseball: i po sprawie,zrobil sobie z forum i klubowiczy latwy zarobek i zeruje na zaufaniu ludzi......

Opublikowano

będzie dobrze

mój dog de canario sie przewraca ze smiechu na boki

Opublikowano

Ehh... jakos mi sie nie chce wierzyc... najprostrze tlumacznie... zamiast glupkowato sie tlumaczyc przes SMS czy PW wystarczylo raz napisac co jest grane (jesli to prawda)

Opublikowano

Spokoj chlopaki :) Zobaczymy jak sie spraw rozwiaze :) Z grzesiem wstepnie doszlismy do porozumienia... Wieczorem ma podjechac do niego moj brat ( ma 3-4 km) tylko nie wiem czy dostanie kase czy zaciski :D

Opublikowano

Nie kopcie juz lezacego. Czekamy na finał sprawy.

Gość grzesiekA4
Opublikowano

TAK ALE JAK MUSILEM WSZYTKO ZALTWIAC Z DOMYSLCIE SIE CZYM TO SIE ODECHCIEWA WSZSYTKIEGO... WIEC JESZCE RAZ PRZEPRASZAM I NIE OCENIAJCIE MNIE W TEN SPOSOB PRZEPRASZAM.

Opublikowano

Nie do zamkniecia tylko neich bedzie otwarty a panowie powstrzymajcie sie od lania wody. Teraz czekamy na konkrety.

Opublikowano

Po prostu pisza tylko zainteresowani : a rtocki nie zabieral jeszcze glosu.

Zreszta jak uwaza pan mod ;)

Opublikowano

gdybym to ja byl w takiej sytuacji i rzeczywiscie odpukac stracil kogos bliskiego to tez bym nie mial do tego glowy i dlatego po 1 telefonie kolegow wyjasnil bym wszystko i prosil o cierpliwosc i nie narazal sie ze beda dzwonic i pisac po 100razy i sie dopominac o rzeczy....bo to bardziej utrudnia sytuacje,zwlaszcza gdy ktos jest w zalobie...wydaje mi sie poprostu ze to wymowka,i jezeli mam racje to bardzo glupia...ale to moje zdanie

Opublikowano

Okazalo sie ze moj brat mieszka od grzeska 500 metrow!!! :D Grzesiek powiedzial ze hamulce leza na garazu i ze mu je da :) nie wiem tylko skad wyczaruje drugi komplet (bo kase predzej) dla zalozyciela tematu rtocki'ego ;) Dzisiaj podobno nie ma grzeska w wa-wie i jutro ma sie z moim bratem umowic dac mu hamulce. Pozyjemy zobaczymy :) Pisze tutaj zeby bylo oficjalnie wiadomo co sie dzieje w temacie ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...