oZiX Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 napisał że zwróci kasę czy paczkę wyśle jeszcze raz[;?? ciekawe kto dostał wasze jarzma :gwizdanie: :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 standardowe tlumaczenie zobaczymy na razie stara sie ze mna dogadac wiec moze beda z niego ludzie
Gość grzesiekA4 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 panowie nikt nie dostał tych jarzm... sprawa wyszła jak wyszła miałem ogromne kłopoty rodzinne nie miałem głowy do tego zeby sie zjam owac jakimis jarzmami... strata kogos bliskiego z rodziny wywalila mi wszytsko do góry nogami, wiec z góry PRZEPRASZAM ZA ZAMIESZNAIE I ZARAZ BEDE WSZSYTKO REGOLOWAL Z KOLEGAMI....
adamooo Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Czy warszawa cos pomoze czy mamy liczyc na siebie ? Adamooo pojedzie.. i będzie wp***dol na miękko :polew: he ja nikogo nie bije
wustyle Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 panowie nikt nie dostał tych jarzm... sprawa wyszła jak wyszła miałem ogromne kłopoty rodzinne nie miałem głowy do tego zeby sie zjam owac jakimis jarzmami... strata kogos bliskiego z rodziny wywalila mi wszytsko do góry nogami, wiec z góry PRZEPRASZAM ZA ZAMIESZNAIE I ZARAZ BEDE WSZSYTKO REGOLOWAL Z KOLEGAMI.... grzesiek... ja rozumiem wszystko no ale jeden sms krotki do kolegow zalatwilby sprawe, nie uwazasz?
Wihajster Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 panowie nikt nie dostał tych jarzm... sprawa wyszła jak wyszła miałem ogromne kłopoty rodzinne nie miałem głowy do tego zeby sie zjam owac jakimis jarzmami... strata kogos bliskiego z rodziny wywalila mi wszytsko do góry nogami, wiec z góry PRZEPRASZAM ZA ZAMIESZNAIE I ZARAZ BEDE WSZSYTKO REGOLOWAL Z KOLEGAMI.... trudno w to uwierzyć ale zobaczymy jak sprawe załatwisz :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 panowie nikt nie dostał tych jarzm... sprawa wyszła jak wyszła miałem ogromne kłopoty rodzinne nie miałem głowy do tego zeby sie zjam owac jakimis jarzmami... strata kogos bliskiego z rodziny wywalila mi wszytsko do góry nogami, wiec z góry PRZEPRASZAM ZA ZAMIESZNAIE I ZARAZ BEDE WSZSYTKO REGOLOWAL Z KOLEGAMI.... no to jak tak się działo to trzeba było poinformować i nie "sprzedawać" tego samego towaru dla x osób... i dla mnie teraz to tylko wymówka ... żeby uniknąć odpowiedzialności
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 mam znajomego który wisi mi od 2 lat kasę , uśmiercił już pół swojej rodziny... dobry patent , na litość... jeszcze ten ton , jakieś jarzma... ale wystawić kolejne ogłoszenie umiałeś , ściemniacz i tyle...
krzysiek23 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 moje zdanie takie jechac...dobrze :baseball: i po sprawie,zrobil sobie z forum i klubowiczy latwy zarobek i zeruje na zaufaniu ludzi......
Cristoforo Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 będzie dobrze mój dog de canario sie przewraca ze smiechu na boki
Buba Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ehh... jakos mi sie nie chce wierzyc... najprostrze tlumacznie... zamiast glupkowato sie tlumaczyc przes SMS czy PW wystarczylo raz napisac co jest grane (jesli to prawda)
Nosb Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Spokoj chlopaki Zobaczymy jak sie spraw rozwiaze Z grzesiem wstepnie doszlismy do porozumienia... Wieczorem ma podjechac do niego moj brat ( ma 3-4 km) tylko nie wiem czy dostanie kase czy zaciski
Flyer Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Nie kopcie juz lezacego. Czekamy na finał sprawy.
Gość grzesiekA4 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 TAK ALE JAK MUSILEM WSZYTKO ZALTWIAC Z DOMYSLCIE SIE CZYM TO SIE ODECHCIEWA WSZSYTKIEGO... WIEC JESZCE RAZ PRZEPRASZAM I NIE OCENIAJCIE MNIE W TEN SPOSOB PRZEPRASZAM.
Nosb Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Nie do zamkniecia tylko neich bedzie otwarty a panowie powstrzymajcie sie od lania wody. Teraz czekamy na konkrety.
wustyle Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 ja bym zamknal do czasu wyjasnienia teraz juz sie niepotrzebnie nakreca atmosfera
Nosb Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Po prostu pisza tylko zainteresowani : a rtocki nie zabieral jeszcze glosu. Zreszta jak uwaza pan mod
krzysiek23 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 gdybym to ja byl w takiej sytuacji i rzeczywiscie odpukac stracil kogos bliskiego to tez bym nie mial do tego glowy i dlatego po 1 telefonie kolegow wyjasnil bym wszystko i prosil o cierpliwosc i nie narazal sie ze beda dzwonic i pisac po 100razy i sie dopominac o rzeczy....bo to bardziej utrudnia sytuacje,zwlaszcza gdy ktos jest w zalobie...wydaje mi sie poprostu ze to wymowka,i jezeli mam racje to bardzo glupia...ale to moje zdanie
Nosb Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Okazalo sie ze moj brat mieszka od grzeska 500 metrow!!! Grzesiek powiedzial ze hamulce leza na garazu i ze mu je da nie wiem tylko skad wyczaruje drugi komplet (bo kase predzej) dla zalozyciela tematu rtocki'ego Dzisiaj podobno nie ma grzeska w wa-wie i jutro ma sie z moim bratem umowic dac mu hamulce. Pozyjemy zobaczymy Pisze tutaj zeby bylo oficjalnie wiadomo co sie dzieje w temacie
Rekomendowane odpowiedzi