gregory Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ludziska może jakiegoś grilla byśmy rozpalili w ten weekend :gwizdanie: Jestem za
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ludziska może jakiegoś grilla byśmy rozpalili w ten weekend :gwizdanie: Jestem za dwa razy na tak
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ludziska może jakiegoś grilla byśmy rozpalili w ten weekend :gwizdanie: nie, bo ja mam zajęcia - dlatego spoty są w tygodniu Krolu pier*ol studia zostań ninja tak jak ja :polew:
krolu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ludziska może jakiegoś grilla byśmy rozpalili w ten weekend :gwizdanie: nie, bo ja mam zajęcia - dlatego spoty są w tygodniu Krolu pier*ol studia zostań ninja tak jak ja :polew: muszę je skończyć nie mam innej opcji zeby kupic sobie 400 konne auto... na górnika sie nie nadaje
Mario22 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ludziska może jakiegoś grilla byśmy rozpalili w ten weekend :gwizdanie: Mów kiedy gdzie i o której a będziemy z Mironem--- on jako kierowca...
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ludziska może jakiegoś grilla byśmy rozpalili w ten weekend :gwizdanie: Mów kiedy gdzie i o której a będziemy z Mironem--- on jako kierowca... teraz tam gdzie dzisiejszy spot był :polew:
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ludziska może jakiegoś grilla byśmy rozpalili w ten weekend :gwizdanie: Mów kiedy gdzie i o której a będziemy z Mironem--- on jako kierowca... jak by była pogoda to się pomyśli zagadam do Keżora co on na to :gwizdanie: ludziska może jakiegoś grilla byśmy rozpalili w ten weekend :gwizdanie: nie, bo ja mam zajęcia - dlatego spoty są w tygodniu Krolu pier*ol studia zostań ninja tak jak ja :polew: muszę je skończyć nie mam innej opcji zeby kupic sobie 400 konne auto... na górnika sie nie nadaje górnikNindża to jest to :polew:
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dobrej nocy panowie już ? przecież masz 4-ro pak
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dobrej nocy panowie już ? przecież masz 4-ro pak no ale zrobił się dwupak pijawka przyszła :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dobrej nocy panowie już ? przecież masz 4-ro pak miał 4pak :polew:
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dobrej nocy panowie już ? przecież masz 4-ro pak no ale zrobił się dwupak pijawka przyszła :gwizdanie: to wyciągaj tą wóde czy co tam miałeś, sam nie będę pił :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 spoko, cena na jutro 4,20 PLN :decayed Rozumie że za to co zarobisz pijemy [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 00:04_________________________________________________ ludziska może jakiegoś grilla byśmy rozpalili w ten weekend :gwizdanie: Polać mu
Adrenalina Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dzieki za spocenie Panowie jak zawsze bylo tzn. profesjonalnie bylo
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dzieki za spocenie Panowie jak zawsze bylo tzn. profesjonalnie bylo rozmowy o motoryzacji na pierwszym miejscu :polew:
keżor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 siema po spocie, ładnie frekfencja dopisała (20szt), a nie było kompletu , brakowało mojej fury , wolfa , bulczasa , akjama , kanara , kogoś pominąłem ? dawidsa212 [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 00:17_________________________________________________no ja też zdupiam
A-rek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 no i jestem :> ja rowniez dzieki za spocika Kezor moze jakies upomnienia dla uzytkownikow ktorzy nie stasuja sie do zalecen w ktorym miejscu odbywa sie spot Pytanie z innej beczki: miał ktoś z Was do czynienia z sądem pracy?? bo moja firma w moim mniemaniu na prostą już nie wyjdzie a chciałbym dostać należne mi wypłaty wiem jedno, zawsze stoja za pracownikiem wiec nie odpuszczaj Miałem coś przy aucie do zrobienia i się nie wyrobiłem, a na godzinkę jechać to się już nie opłacało gonić bo mam około 40km do Kato. to ja mam chyba najdalej bo ponad 50 ;(
Rekomendowane odpowiedzi