Adrenalina Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Spoko Diman bede miał to na uwadze z ustawieniem sobie zmiany w pracy.... :wink4: nie zmieniaj badz twardy idz na rano bezposrednio do roboty [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 17:38_________________________________________________ :wallbash: gdzie jest Krolu ?!?!? Jestem na wezwanie oooo jak dobrze że jesteś.... daj no bliższy namiar na tą czekolade, bo jak sie dzisiaj nie napije, to chyba sobie :polew: Klub Czekolada, Chorzów, ul. Dworcowa 6 ja będę od 20 ej no nie rób mi tego.... z Wami nie da sie upijać na smutno kochana blondynko nie ma co pic za smutki trzeba sie cieszyc [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 17:39_________________________________________________ ej no nie rób mi tego.... z Wami nie da sie upijać na smutno tzn. mam nie iśc? idz idz rozeznaj teren na przyszly tydzien mnie przedstawisz jakimś pięknym paniom [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 17:40_________________________________________________stanley co ty znowu zrobiles tej twojej pieknosci ze sie tak smuci no nie on ... ;(
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ja nic trochę więcej optymizmu luz no nie on ... ;( no to ma szczescie
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ja nic trochę więcej optymizmu luz no nie on ... ;( no to ma szczescie
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ja nic trochę więcej optymizmu luz no nie on ... ;( no to ma szczescie
krolu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 DObra, to ja dziś nie idę do czekolady bo Basia mi zabroniła.. ide na rower
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 DObra, to ja dziś nie idę do czekolady bo Basia mi zabroniła.. ide na rower lalus :gwizdanie:
keżor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a ja sobie powoli kompletuje części do mojego bolidu lampki felgi , tylko odrobine drogie zawias i mały gadżecik a bolid chyba wezme ten : http://www.allegro.pl/item978599185_volkswagen_golf_i_disel_w_dobrej_cenie.html bo jest jakiś kilometr ode mnie
A-rek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Bulczas no to wkoncu dedykowany do jakiego auta jest ten tlumik :?: :gwizdanie: bo napisales: A po co jak dostałem od brata cały dedykowany do mojego silnika końcowy tłumik a wczesniej: Nie dedykowany niby do ibizy ale remus. 1500 str no wkoncu ktos to zauwazyl bo ci sie rozgadali i chyba nawet nie zauwazyli Kezor dzialaj, dzialaj
keżor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Kezor dzialaj ale już widze , że zejdzie kilka lat zanim go złoże , ale mam nadzieje , że efekt będzie koks bo fele muszą być te co pokazałem , a pewnie rok będe na nie kase zbierał
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Co tam u Was? Jakoś nie mam czasu ostatnio na forum!
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Co tam u Was? Jakoś nie mam czasu ostatnio na forum! nie mów, że pracujesz innym bym uwierzył, ale Tobie nie :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Kezor na poczatek szeroka stal, Smoor'y, Stefany albo inny cult, a na BBS'y bedzie sie odkladalo. ciekawe czy za 10k zl daloby rade kupic i zrobic takiego MKI
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Co tam u Was? Jakoś nie mam czasu ostatnio na forum! nie mów, że pracujesz innym bym uwierzył, ale Tobie nie :gwizdanie: Czasem pracuje ale ogólnie mało czasu na wszystko jak zawitała wiosna.
Adrenalina Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 DObra, to ja dziś nie idę do czekolady bo Basia mi zabroniła.. ide na rower :doh1: no co Ty gadasz ?? nie śmiałabym.... przyjdź, przynajmniej ktoś mnie poskłada jak będą zamykać
Seski Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Kezor na poczatek szeroka stal, Smoor'y, Stefany albo inny cult, a na BBS'y bedzie sie odkladalo. ciekawe czy za 10k zl daloby rade kupic i zrobic takiego MKI powiem szczerze że wątpie... przy takim aucie to wydatków od groma i troche (jak chcesz dobrze i fajnie zrobic )
WujekA4 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Cześć, pasuje to do licznika z ADR http://www.allegro.pl/show_item.php?item=985628899&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.
bakuś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Cześć, pasuje to do licznika z ADR http://www.allegro.pl/show_item.php?item=985628899&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. pasuje
Rekomendowane odpowiedzi