Adrenalina Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 siema Basia widze słaba bania jak o północy pisałaś na forum nie było bani byłam odpowiedzialna za 'przyczepkę' z większą banią [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 11:07_________________________________________________ siema Basia widze słaba bania jak o północy pisałaś na forum No masakra ONE poszły do domu o 23 :confused4: zostawiły mnie same z 5 laskami i moja siostrą alko za free sie skończyl, to co będziemy ściemniały :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no tak, kto się bawi ten się bawi ;( cóż, Królu, jak zaczniesz tą normalną pracę to skończy się środowa czekolada
krolu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no tak, kto się bawi ten się bawi ;( cóż, Królu, jak zaczniesz tą normalną pracę to skończy się środowa czekolada nie skończy się- ja dziś wstałem o 8:00i byłem rześki
Pucek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no tak, kto się bawi ten się bawi ;( cóż, Królu, jak zaczniesz tą normalną pracę to skończy się środowa czekolada nie skończy się- ja dziś wstałem o 8:00i byłem rześki a Ty następnym razem łaskawie odpisz na SMSa :gwizdanie:
krolu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no tak, kto się bawi ten się bawi ;( cóż, Królu, jak zaczniesz tą normalną pracę to skończy się środowa czekolada nie skończy się- ja dziś wstałem o 8:00i byłem rześki a Ty następnym razem łaskawie odpisz na SMSa :gwizdanie: Moja komórka ma na mnie focha :gwizdanie: tak bym ci odpisał
Pucek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no tak, kto się bawi ten się bawi ;( cóż, Królu, jak zaczniesz tą normalną pracę to skończy się środowa czekolada nie skończy się- ja dziś wstałem o 8:00i byłem rześki a Ty następnym razem łaskawie odpisz na SMSa :gwizdanie: Moja komórka ma na mnie focha :gwizdanie: tak bym ci odpisał to może włącz gg
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no tak, kto się bawi ten się bawi ;( cóż, Królu, jak zaczniesz tą normalną pracę to skończy się środowa czekolada nie skończy się- ja dziś wstałem o 8:00i byłem rześki a Ty następnym razem łaskawie odpisz na SMSa :gwizdanie: Moja komórka ma na mnie focha :gwizdanie: tak bym ci odpisał to może włącz gg Pucej masz chyba błąd w opisie pod tym swoim avatarem :gwizdanie:
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Stanley, gdzie? "okazało się że maksymalnie 11 litrów" :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Stanley, gdzie? "okazało się że maksymalnie 11 litrów" :gwizdanie: :gwizdanie: tak, wiem, za***iście to poskładałem na mnie już czas, idę na obiad i jadę do roboty
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Stanley, gdzie? "okazało się że maksymalnie 11 litrów" :gwizdanie: :gwizdanie: tak, wiem, za***iście to poskładałem na mnie już czas, idę na obiad i jadę do roboty Ty ino jesz :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 I wydech nie podszedł jednak za dużo roboty i pieniędzy szkoda ;( Ja też coś zjem i do j**anej roboty
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ja już w domku jeszcze jutro i wikenddd
Bulczas Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 To bawcie się. Taka ładna pogoda :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 13:34_________________________________________________
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ja już w domku jeszcze jutro i wikenddd widzę, że wracasz do domu jak prezes
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ja już w domku jeszcze jutro i wikenddd widzę, że wracasz do domu jak prezes nom czyli tak jak być powinno Bulczas jakoś wytrzymasz mimo tego że za oknem super pogoda
Mario22 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Diman już potwierdził obecność Diman potwierdził Tobie obecnośc a ja jemu że jade z nim...
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Diman już potwierdził obecność Diman potwierdził Tobie obecnośc a ja jemu że jade z nim... do roboty się weźcie a nie tylko imprezy i imprezy :polew:
keżor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Diman już potwierdził obecność Diman potwierdził Tobie obecnośc a ja jemu że jade z nim... do roboty się weźcie a nie tylko imprezy i imprezy :polew: a Ty na impreze byś sie wybrał , a nie tylko do roboty i roboty
Rekomendowane odpowiedzi