krolu Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 A jak Ci się nie podoba - to zawsze mogę cie pogrążyć na strefie :polew: :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 A jak Ci się nie podoba - to zawsze mogę cie pogrążyć na strefie :polew: :polew: :polew: szkoda słów no szkoda troche władzy i odbija :polew: :polew:
krolu Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 A jak Ci się nie podoba - to zawsze mogę cie pogrążyć na strefie :polew: :polew: :polew: szkoda słów no szkoda troche władzy i odbija :polew: :polew: ktoś musi to bydło tu pilnować p.s.1 a tak na serio - to się tak napinam do jaj bez urazy p.s.2 no może prócz tej strefy :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 p.s.1 a tak na serio - to się tak napinam do jaj bez urazy p.s.2 no może prócz tej strefy :polew: :polew: :nabijasie:
krolu Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 napinacze jedyny którego objeżdżam :kox:
keżor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 wróciłem ze spota , było fajnie
Kędzior Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 napinacze jedyny którego objeżdżam :kox: lol wróciłem ze spota , było fajnie czyli był alkohol? :polew:
keżor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 wróciłem ze spota , było fajnie czyli był alkohol? :polew: ja już nie pije
Miszka82 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 keżor na Eu byłeś ? też muszę się tam wybrać :gwizdanie:
keżor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 keżor na Eu byłeś ? też muszę się tam wybrać :gwizdanie: eu ponoć już nie istnieje byłem oficjalnie na spocie audi śląsk , szkoda że nie mamy z nimi spotów , kilka za***istych ludzi tam jest , owszem jest kilka zakał , ale tylko kilka
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 napinacze jedyny którego objeżdżam :kox:
Kędzior Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 wróciłem ze spota , było fajnie czyli był alkohol? :polew: ja już nie pije nom ja tez :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 keżor na Eu byłeś ? też muszę się tam wybrać :gwizdanie: eu ponoć już nie istnieje byłem oficjalnie na spocie audi śląsk , szkoda że nie mamy z nimi spotów , kilka za***istych ludzi tam jest , owszem jest kilka zakał , ale tylko kilka może by się z nimi ustawić :gwizdanie:
keżor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 keżor na Eu byłeś ? też muszę się tam wybrać :gwizdanie: eu ponoć już nie istnieje byłem oficjalnie na spocie audi śląsk , szkoda że nie mamy z nimi spotów , kilka za***istych ludzi tam jest , owszem jest kilka zakał , ale tylko kilka może by się z nimi ustawić :gwizdanie: ale to byśmy musieli zmienić dzień spotów a pewnie sie większość nie zgodzi :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 keżor na Eu byłeś ? też muszę się tam wybrać :gwizdanie: eu ponoć już nie istnieje byłem oficjalnie na spocie audi śląsk , szkoda że nie mamy z nimi spotów , kilka za***istych ludzi tam jest , owszem jest kilka zakał , ale tylko kilka może by się z nimi ustawić :gwizdanie: ale to byśmy musieli zmienić dzień spotów a pewnie sie większość nie zgodzi :gwizdanie: nie musi to być co tydzień, można tak zrobić wspólnego spota w jakąś sobotę czy coś w tym klimacie
keżor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 keżor na Eu byłeś ? też muszę się tam wybrać :gwizdanie: eu ponoć już nie istnieje byłem oficjalnie na spocie audi śląsk , szkoda że nie mamy z nimi spotów , kilka za***istych ludzi tam jest , owszem jest kilka zakał , ale tylko kilka może by się z nimi ustawić :gwizdanie: ale to byśmy musieli zmienić dzień spotów a pewnie sie większość nie zgodzi :gwizdanie: nie musi to być co tydzień, można tak zrobić wspólnego spota w jakąś sobotę czy coś w tym klimacie ja myśle, że można by na to Tour de śląsk sie wybrać z nimi
krolu Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 keżor na Eu byłeś ? też muszę się tam wybrać :gwizdanie: eu ponoć już nie istnieje byłem oficjalnie na spocie audi śląsk , szkoda że nie mamy z nimi spotów , kilka za***istych ludzi tam jest , owszem jest kilka zakał , ale tylko kilka może by się z nimi ustawić :gwizdanie: ale to byśmy musieli zmienić dzień spotów a pewnie sie większość nie zgodzi :gwizdanie: nie musi to być co tydzień, można tak zrobić wspólnego spota w jakąś sobotę czy coś w tym klimacie wybacz ale będę realistą - zrobia się 2 grupy i tyle nie ma co owijać w bawełnę...A na Tour de Śląsk - to nie mam słów- za postanie z pajacami trzeba zapłacić 25 zł
Miszka82 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 a TDŚ to impreza coroczna ? [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 22:21_________________________________________________Krolu w sumie masz rację z tymi grupkami, to ja chyba sam się wybiorę w któryś czwartek
krolu Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 a TDŚ to impreza coroczna ? [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 22:21_________________________________________________Krolu w sumie masz rację z tymi grupkami, to ja chyba sam się wybiorę w któryś czwartek ja byłem i tez ciężko się odnaleźć jak oni mają zgraną ekipę :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi