OKO Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Oko jak się napier*ala 2paki w taką pogodę to co się dziwisz nom pogoda wręcz śliczna nic ino iść i czerpać prysznic z nieba :polew: ...do 200 to jeszcze brakowało, ale wiem że następną inwestycją będą nowe opony do tyłu :gwizdanie: albo fura z quattro ale to nie o napędu zależy tylko od kierowcy :gwizdanie: czyzbys nie czul do mnie respektu hehehe dojechałem więc nie jest ze mna az tak zle
Miszka82 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 suta twojej? :polew: nie, swojego kciuka :polew:[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 09:17_________________________________________________Oko nie spinaj się, na relaksie
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 suta twojej? :polew: nie, swojego kciuka :polew:[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 09:17_________________________________________________Oko nie spinaj się, na relaksie zoba Oko obijam dupencje Miszce i wszystko na lejcie z żartem a ty już kijami byś bił :polew: :polew:
OKO Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 heheh tu wszyscy sa napinaczami joke :laghing2: _________________ kedzior ten kabaret jest zaje..ty :laghing2: :laghing2:
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ja się wcale nienapinam :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 i po badaniach mam dobry humor, a to za sprawą schudnięcia 8 kg w ciągu roku nie robiąc nic szczególnego OKO, nawet Q Ci nic nie da jeżeli opony masz stare/hujowe jakościowo :gwizdanie: sam się przekonałem
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 mam dobry humor, a to za sprawą schudnięcia 8 kg w ciągu roku nie robiąc nic szczególnego OKO, nawet Q Ci nic nie da jeżeli opony masz stare/hujowe jakościowo :gwizdanie: sam się przekonałem siemasz Pucek nom co prawda to prawda samo Q nic nieda lacie też muszą być dobre. może i schudłeś 8kg ale i tak jesteś gruby :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 wiem, ale teraz wiem że zwykły ruch tyle mi dał, więc jak zacznę jeść trochę inaczej i trochę ćwiczyć to może uda mi się dojść do pewnej wagi
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 wiem, ale teraz wiem że zwykły ruch tyle mi dał, więc jak zacznę jeść trochę inaczej i trochę ćwiczyć to może uda mi się dojść do pewnej wagi nom to napewno
OKO Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 OKO, nawet Q Ci nic nie da jeżeli opony masz stare/hujowe jakościowo :gwizdanie: sam się przekonałem grubasie znam przypadki osob ktore za sprawa bialego proszku chudly 8kg ale w ciagu miesiaca ___________________________
Miszka82 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 suta twojej? :polew: nie, swojego kciuka :polew:[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 09:17_________________________________________________Oko nie spinaj się, na relaksie zoba Oko obijam dupencje Miszce i wszystko na lejcie z żartem a ty już kijami byś bił :polew: :polew: :polew: kędzior dobre, dziwiło mnie rano jak moja wychodziła do pracy, że paszport zabrała :polew:[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 09:49_________________________________________________ OKO, nawet Q Ci nic nie da jeżeli opony masz stare/hujowe jakościowo :gwizdanie: sam się przekonałem grubasie znam przypadki osob ktore za sprawa bialego proszku chudly 8kg ale w ciagu miesiaca ___________________________ Oko Ty ćpunie
Pucek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Oko, takie środki to mnie nie interesują Miszka geju...
OKO Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 wiem, ale teraz wiem że zwykły ruch tyle mi dał, więc jak zacznę jeść trochę inaczej i trochę ćwiczyć to może uda mi się dojść do pewnej wagi nom to napewno hehehe musimy zaczac organizowac sie i uprawiać sporty ekstremalne...
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 :polew: kędzior dobre, dziwiło mnie rano jak moja wychodziła do pracy, że paszport zabrała :polew: hehe ok będę później mam teraz pewną sprawę do załatwienia :gwizdanie: :polew: Oko Ty ćpunie nie ćpunie tylko narkomanie :polew:
Pucek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ale podobno przez alkohol też się chudnie w mooim przypadku wydaje mi się że to idealne rozwiązanie
Miszka82 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Oko Ty ćpunie OKO ty jaraczu właśnie tak na spotach takie czerwone oczy masz zawsze :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 09:55_________________________________________________ ale podobno przez alkohol też się chudnie w mooim przypadku wydaje mi się że to idealne rozwiązanie ja po alko mam mega apetyt
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ale podobno przez alkohol też się chudnie w mooim przypadku wydaje mi się że to idealne rozwiązanie byle do urodzin sprawdzimy dokładnie tą dietę :drunk: [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 09:56_________________________________________________cziekierałt Krolu
Rekomendowane odpowiedzi