OKO Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ale podobno przez alkohol też się chudnie w mooim przypadku wydaje mi się że to idealne rozwiązanie pucek od seksu sie chudnie szybciej niz od wodki :gwizdanie: miszka jest wolny :polew:
Miszka82 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ale podobno przez alkohol też się chudnie w mooim przypadku wydaje mi się że to idealne rozwiązanie pucek od seksu sie chudnie szybciej niz od wodki :gwizdanie: miszka jest wolny :polew: jestem, Oko nie spełnił moich oczekiwań
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 jestem, Oko nie spełnił moich oczekiwań słabo zasysał czy słabo wypinał? :polew: :polew: :polew:
OKO Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ale podobno przez alkohol też się chudnie w mooim przypadku wydaje mi się że to idealne rozwiązanie pucek od seksu sie chudnie szybciej niz od wodki :gwizdanie: miszka jest wolny :polew: jestem, Oko nie spełnił moich oczekiwań ty flejo to ja zerwałem z Tobą
Miszka82 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 jestem, Oko nie spełnił moich oczekiwań słabo zasysał czy słabo wypinał? :polew: :polew: :polew: nie połykał i się krztusił :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 10:03_________________________________________________ ale podobno przez alkohol też się chudnie w mooim przypadku wydaje mi się że to idealne rozwiązanie pucek od seksu sie chudnie szybciej niz od wodki :gwizdanie: miszka jest wolny :polew: jestem, Oko nie spełnił moich oczekiwań ty flejo to ja zerwałem z Tobą Gej :sick3: :sick3:
Pucek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 od sexu? no fakt, trochę ruchu nie zaszkodzi :> Miszka, chyba każdy po % ma mega apetyt
OKO Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ale podobno przez alkohol też się chudnie w mooim przypadku wydaje mi się że to idealne rozwiązanie pucek od seksu sie chudnie szybciej niz od wodki :gwizdanie: miszka jest wolny :polew: jestem, Oko nie spełnił moich oczekiwań ty flejo to ja zerwałem z Tobą
OKO Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 hehehe system mi padł :polew: u was też forum się przycina???
Pucek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 hehehe system mi padł :polew: u was też forum się przycina??? raczej nie
Miszka82 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 hehehe system mi padł :polew: u was też forum się przycina??? zapłać za internet, a nie głupio pytasz :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 jestem, Oko nie spełnił moich oczekiwań słabo zasysał czy słabo wypinał? :polew: :polew: :polew: nie połykał i się krztusił :polew: :polew: pier*olłem normalnie z krzesełka :polew: :polew: żeś dopier*olił teraz to ogień muehhehehehehehehehehehehhehehehe :polew: :polew: hehehe system mi padł :polew: u was też forum się przycina??? zapłać za internet, a nie głupio pytasz :gwizdanie: niegłupi pomysł
OKO Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 hehehe system mi padł :polew: u was też forum się przycina??? raczej nie to u mnie co chwile zrywa polaczenie. nawiasem mowiac to z rozowymi nie rozmawiam :gwizdanie: :polew: [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 10:10_________________________________________________ hehehe system mi padł :polew: u was też forum się przycina??? zapłać za internet, a nie głupio pytasz :gwizdanie: internet mam opłacony do 2020 roku
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 to ssij flejtuchu buehehehe różowy dogadał różowemu :polew:
OKO Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 bede musial zrobic porzadek na tym forum nie odpuszcze przetrzepę wam tylki tak jak to robia na redtubie a zaczne od miszki potem pucek i kto dalej się nawinie nikogo nie oszczedze :gwizdanie: :polew:
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 bede musial zrobic porzadek na tym forum nie odpuszcze przetrzepę wam tylki tak jak to robia na redtubie a zaczne od miszki potem pucek i kto dalej się nawinie nikogo nie oszczedze :gwizdanie: :polew: hehe to mnie na następnym spocie raczej niebędzie :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 bede musial zrobic porzadek na tym forum nie odpuszcze przetrzepę wam tylki tak jak to robia na redtubie a zaczne od miszki potem pucek i kto dalej się nawinie nikogo nie oszczedze :gwizdanie: :polew: macie jeszcze jakieś wątpliwości kto tu jest gejem :polew: [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 10:25_________________________________________________dobra odcina się od Was ziomale, muszę się skoncentrować [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 10:27_________________________________________________na robocie oczywiście
Rekomendowane odpowiedzi