Mario22 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 no ja jeszcze niejestem pewien czy będę jechał ale gdybym jechał mogę po ciebie skoczyć Bierz Keżora i wpadaj !!!! Dziś mam plana się stuknąc puszeczkami z Keżorem...
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 jeżeli Basia skończy robotę o względnej godzinie, to też podjedziemy
Adrenalina Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 jeżeli Basia skończy robotę o względnej godzinie, to też podjedziemy myśle że skończe normalnie (cokolwiek to oznacza w moim przypadku :gwizdanie:) ale dzisiaj był ciulaty dzień... normalnie czacha mi dymi
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 no ja jeszcze niejestem pewien czy będę jechał ale gdybym jechał mogę po ciebie skoczyć Bierz Keżora i wpadaj !!!! Dziś mam plana się stuknąc puszeczkami z Keżorem... nie i h*j :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 TVN MTV --- Mie To Vali... :polew:
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 TVN MTV --- Mie To Vali... :polew: Mie To Vali - to skrót czego ?
Bulczas Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Miszka wszyscy w SGL siedzą pewnie :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 kędzior jak randka :gwizdanie: moja zadowolona, ponoć chciałeś ją na b5 wyrwać :polew:
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 kędzior jak randka :gwizdanie: moja zadowolona, ponoć chciałeś ją na b5 wyrwać :polew: słuchaj Miszka ważne że zadowoliłem i co najważniejsze zaspokoiłem twoją kobiete nom mówiła że mam zajebi*cie porezana i wykozaczoną furę :polew:
Miszka82 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 kędzior jak randka :gwizdanie: moja zadowolona, ponoć chciałeś ją na b5 wyrwać :polew: słuchaj Miszka ważne że zadowoliłem i co najważniejsze zaspokoiłem twoją kobiete nom mówiła że mam zajebi*cie porezana i wykozaczoną furę :polew: ona się nie zna za bardzo na wózkach...do dzis myśli, że mamy B6 :polew:
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ona się nie zna za bardzo na wózkach...do dzis myśli, że mamy B6 :polew: nom ważne że jej się podobała moja fura coś mówiła że w poniedziałek też do mnie przyjedzie, ale jeszcze niewiem czy się z nią spotkać
Bulczas Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Co tam ciekawego było w gliwicach :gwizdanie:
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ja też jestem. Piwko kupione, prysznic zaliczony. No to pyrsk
Rekomendowane odpowiedzi