Adrenalina Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 a co to za avancik? a wy alkoholiki nie kombinować już a był taki jeden do łyknięcia......... quattro 2.5 tdi 2002 , ale nie pytajcie o szczegóły bo sie na tym nie znam ale jak sie dowiedziałam jakie dupiate są te silniki to mi sie odechciało :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 a co to za avancik? a wy alkoholiki nie kombinować już ale ci Stan pojechał :polew: co tam Max??
Maxito Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 siemk ziomale a tak się zakradam i podgladam co tam porabiacie byłeś na ostatnim spocie bo cie nie widziałem mordo ty moja
Kędzior Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 siemk ziomale a tak się zakradam i podgladam co tam porabiacie byłeś na ostatnim spocie bo cie nie widziałem mordo ty moja hehe no ja ciebie też odziwo nie widziałem kiedy nas odwiedzisz??
keżor Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Opublikowano 27 Maja 2010 a co to za avancik? a wy alkoholiki nie kombinować już a był taki jeden do łyknięcia......... quattro 2.5 tdi 2002 , ale nie pytajcie o szczegóły bo sie na tym nie znam ale jak sie dowiedziałam jakie dupiate są te silniki to mi sie odechciało :gwizdanie: to dobrze że sie nie zdecydowaliście , mega padaka te silniki :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Maj 2010, 17:27_________________________________________________Kędzior , pudź na spota
Maxito Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 siemk ziomale a tak się zakradam i podgladam co tam porabiacie byłeś na ostatnim spocie bo cie nie widziałem mordo ty moja hehe no ja ciebie też odziwo nie widziałem kiedy nas odwiedzisz?? teraz byłem przeca, tylko że krótko dość w przyszłym tygodniu jak nic sie nie popierdzieli to wpadne
Kędzior Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 siemk ziomale a tak się zakradam i podgladam co tam porabiacie byłeś na ostatnim spocie bo cie nie widziałem mordo ty moja hehe no ja ciebie też odziwo nie widziałem kiedy nas odwiedzisz?? teraz byłem przeca, tylko że krótko dość w przyszłym tygodniu jak nic sie nie popierdzieli to wpadne no ja byłem ale koło20 Keżor może za tydzień nie jestem w formie
Maxito Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 siemk ziomale a tak się zakradam i podgladam co tam porabiacie byłeś na ostatnim spocie bo cie nie widziałem mordo ty moja hehe no ja ciebie też odziwo nie widziałem kiedy nas odwiedzisz?? teraz byłem przeca, tylko że krótko dość w przyszłym tygodniu jak nic sie nie popierdzieli to wpadne no ja byłem ale koło20 Keżor może za tydzień nie jestem w formie co znowu chorujesz czy się schlałeś wczoraj ??
Kanar Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Widzieliście to masakra http://www.a4-klub.pl/smf/zawieszenie/b5_afn_zawieszenie_problem_po_wymianie_amortyzatorow_i_sprezyn-t135741.0.html;new#new mam nadzieje że u mnie tak sie nie skończy..
Kędzior Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 co znowu chorujesz czy się schlałeś wczoraj ?? zabawne... :polew: Widzieliście to masakra http://www.a4-klub.pl/smf/zawieszenie/b5_afn_zawieszenie_problem_po_wymianie_amortyzatorow_i_sprezyn-t135741.0.html;new#new mam nadzieje że u mnie tak sie nie skończy.. hehe nom uważaj uważaj
keżor Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Opublikowano 27 Maja 2010 Keżor może za tydzień nie jestem w formie "te" dni ? [br]Dopisany: 27 Maj 2010, 17:47_________________________________________________właśnie Sprawdziłem coś Śląskie po roku istnienia miały ~420 stron My jesteśmy po niecałym roku i mamy 2015 czyli za rok przegonimy Śląskie chociaż oni w poprzedni rok najeb**i 3000stron
Kędzior Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Keżor damy radę pozatym w Zatorze trzeba oblać 1rok Katosów :naughty: Keżor może za tydzień nie jestem w formie "te" dni ? spadłem z krzesełka :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 pozatym w Zatorze trzeba oblać 1rok Katosów :naughty: no trzeba jakiś teatrzyk przygotować
Kędzior Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 pozatym w Zatorze trzeba oblać 1rok Katosów :naughty: no trzeba jakiś teatrzyk przygotować hehe to wymyśl coś
Bulik Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 pozatym w Zatorze trzeba oblać 1rok Katosów :naughty: no trzeba jakiś teatrzyk przygotować hehe to wymyśl coś po co,tam i bez przygotowania będzie kabaret
Kanar Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 o której dziś ten zlot AŚ? i w którym miejscu??
Kędzior Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 o której dziś ten zlot AŚ? i w którym miejscu?? dzwoń do Keżora
Miszka82 Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 o której dziś ten zlot AŚ? i w którym miejscu?? tam kaj nasz i o tej samej godzinie
Rekomendowane odpowiedzi