akjam Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 żuber już prawie na dnie i więcej niemam Pijoki a ja bez bronków Przykro mi... [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 23:55_________________________________________________ wersja black... :thumbdown:
Pucek Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 wersja black... :thumbdown: wrzuć tam normalny zderzak i ramkę na grafit/czarno
Miszka82 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 wersja black... :thumbdown: moje zdanie znasz :gwizdanie: Idę w kimkę Yo Wszystkim i dzięki za spota - konkretna dawka śmiechu
akjam Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Krolu może byś mi zrobił VT - ciemne szybki... :gwizdanie: Dzięki z góry! Wyślij mi maila to wyślę Ci kilka wariantów, które byś mi wrzucił... Co o tym myślisz?
Kędzior Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 wersja black... :thumbdown: mi się niepodoba wystającu Fmic, ta ramka też kapa jakoś, nie popisałeś się ziom masz jakies fotki mojej z dzisiaj? [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 00:01_________________________________________________ Krolu może byś mi zrobił VT - ciemne szybki... :gwizdanie: Dzięki z góry! Wyślij mi maila to wyślę Ci kilka wariantów, które byś mi wrzucił... Co o tym myślisz? Stanley ci zrobi takie coś on dobrze VT robi, pamiętacie jak w paincie wy***ał fure sprayem na czarno?? :polew:
krolu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Krolu może byś mi zrobił VT - ciemne szybki... :gwizdanie: Dzięki z góry! Wyślij mi maila to wyślę Ci kilka wariantów, które byś mi wrzucił... Co o tym myślisz? mogłeś mówić... nie zrobiłem fotek twojego...
akjam Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Krolu może byś mi zrobił VT - ciemne szybki... :gwizdanie: Dzięki z góry! Wyślij mi maila to wyślę Ci kilka wariantów, które byś mi wrzucił... Co o tym myślisz? mogłeś mówić... nie zrobiłem fotek twojego... No to ja coś znajdę i Ci wyślę ale to dopiero jutro. [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 00:09_________________________________________________ Krolu może byś mi zrobił VT - ciemne szybki... :gwizdanie: Dzięki z góry! Wyślij mi maila to wyślę Ci kilka wariantów, które byś mi wrzucił... Co o tym myślisz? Stanley ci zrobi takie coś on dobrze VT robi, pamiętacie jak w paincie wy***ał fure sprayem na czarno?? :polew: No cosik mi się przypomina...
Pucek Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 czarny znaczek.. absolutnie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 na szybko... też chyba najlepiej z tych co pokazałeś
krolu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 jakoś te lampy dużo nie dają - a dużo zabawy, na srebrnym bardziej to widać...
akjam Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 na szybko... też chyba najlepiej z tych co pokazałeś
Rekomendowane odpowiedzi